Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
rekabet yok dostluk kazanacak
rekabet yok dostluk kazanacak
Tamam bülent bey , tüm dostlara selam ;Dkokteknik' Alıntı:rekabet yok dostluk kazanacak
gokhan5234' Alıntı:hayırlı yolculuklar bol eglenceler bu arada senın defenderda cok guzel ve ondan odul beklıyorum![]()
ata036' Alıntı:teşekkürler kardeşim nasip kısmet diyelim biz ödül için değil aslında dostlarımızı ziyaret için gidiyoruz bakalıım sivastan bize bişe vereceklermi çok iddalı arabaları varmış kupaları kaptırmazlar bize![]()
ama benim işim nefes kesen ile patrolun nefesini kesmeye gidiyom onun nefesini keseceğim
![]()
![]()
abi onlar çok karanlık çıkmış ondan eklemedimgokhan5234' Alıntı:hepımızın cekındıgı resımerı atsana tarık merak ettım onları
nasip kısmet kardeşim inşallah bitirip gelebilirsin bu arada bizim 200 km yolumuz kaldımuratkorkmaz' Alıntı:hayırlısıyla sağ salim gelinde.. bu akşam kamp yerindeyiz, bekliyoruz...
Ahh ahhbitiremedik hala hazırda yarın(cumartesi) 7 de tekrar sanayideyim bakalım kac gibi cıkabileceğim yada cıkabilecekmiyim orasıdaa mechull gibi
)
ya abi o tamire girmezki ampül dökülmüş yenisi ile değiştik hepsi bu kadar hem biz öyle arıza anında durup bir yoyotacı gelsinde bize malzeme ve servis versin diye beklemeyiz kendi işimizi kendimiz yaparızTempus' Alıntı:ya Tarık kardeşim bir günde tamir yapmadan bir yol git yahu ;D ;D ;D iyi bari Tarık gidiyorsa bol fotograf görürüz etkinlikden kesin![]()
![]() | ![]() ![]() | ![]() | ||
![]() | ![]() | ![]() | ||
![]() ![]() | ![]() ![]() | |||
![]() |
| ![]() |