Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,735
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

tarık al bakalım sanırım bunu atmamışım ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xex3os_mvi-7239-2_sport

Etiketler

cidowsky' Alıntı:
tarık al bakalım sanırım bunu atmamışım ;D ;D

http://www.dailymotion.com/video/xex3os_mvi-7239-2_sport

teşekkürler çiğdem :D yarış esnasındaki videomu ekleyecek arkadaşa kablosuz mouse hediye edeceğim çatladım valla nirde bu videolarrrrr

Tarık merhaba, bende senin seri çekimlerin var, onları birleştirip video yapabilirmisin?

8)

DSC04831.jpg

DSC04832.jpg

DSC04833.jpg

DSC04834.jpg

DSC04835.jpg

ceranus' Alıntı:
Bülent çok teşekkür ediyorum, sizlerle birlikte olmaktan ve sayenizde Sivas'ı görmekten dolayı bende çok mutluyum, yeni etkinliklerde görüşmek dileğiyle, tüm Sivas Ekibine selamlar, sevgiler..

Zerrin Yiğiter
bizlerde sivas ekibi olarak sizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk umarım en kısa zamanda yeni etkinliklerde tekrar bir araya geliriz

sayın başkan
herşey çok güzeldi
yarışı tamamlayamama rağmen dereceleri merak ediyorum
sizlerden sabırsızlıkla dereceleri bekliyoruz

aaksoy' Alıntı:
sayın başkan
herşey çok güzeldi
yarışı tamamlayamama rağmen dereceleri merak ediyorum
sizlerden sabırsızlıkla dereceleri bekliyoruz
Dereceler ümit beyde sanırım. Bende hala bekliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri