Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kokteknik Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 824
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 80,752
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)

Tempus' Alıntı:
oy oy oyy o samurai nasıl çakılmış öyle, bişey oldumu peki sonrasında? geçmiş olsun
allahtan bişi olmadı pilota ve co-pilota ama araçta biraz hasar ön camı kırıldı ufak birazda kaporta işi var sanırım
ama etkinliğin en güzel karelerinden biri oldu kısa saşe araçlar çok güzel magazin görüntüler veriyor

Etiketler

seneye kameramanımıda kendim getireceğim ceanım videom yok çatlayacam yaffff :D

http://www.dailymotion.com/video/xevwj8_2-sivas-off-road-yenlikleri-taryk-y_sport

kokteknik' Alıntı:
benim hiç fotom yokmu
benim fotografımı yükleyenlere seneye özel davetiye göndericem

haaa iyi hatırlatın kupa vermedin bişe demedik hani benim matkapla tornavida takımım onların ikisinide haketmiştim ama :D :D

kokteknik' Alıntı:
benim hiç fotom yokmu
abi bana resimler geldi ben yüklersem bana da davetiye gelecek mi özel :p

kokteknik' Alıntı:
benim hiç fotom yokmu

ilk foton benden abi

IMG_8308.jpg

ata036' Alıntı:
haaa iyi hatırlatın kupa vermedin bişe demedik hani benim matkapla tornavida takımım onların ikisinide haketmiştim ama :D :D
en uzaktan gelen sendin
senin özel hediyelerin mustafanın go-kart pistindeydi unuttuk
akşam ordan alır kargoya veririm
kıratına sağlık iyik geldin defender kankim benim

cidowsky' Alıntı:
sizlerde bizler kadar o ekibe dahilsiniz ;D neden olmayasanız karede ;D her ne kadar tanışmasakta siz bizim isimsiz kahramanlarımızsınız ;D ;D

çok teşekkür ederiz efenim.isimsiz kahramanlar olarak aranızda sürekli buluncaz ;D

kht58' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz :smiley: umarız ki dün yapmış olduğumuz etkinlik sizlerin de hoşuna gitmiştir, biz SİDOFF ekibi olarak sağlık ekiplerine iş düşmemesi için elimizden geleni yaptık bundan sonra ki etkinliklerimizde sizleri aramızda görmek bizleri çok mutlu eder :smiley:
teşekkür ederim hoş buldum:smiley:) sıralamaya göre gidiyoruz extra görevlere,denk gelirse bundan sonraki etkinliklerde görüşürüz:smiley:)

kokteknik' Alıntı:
en uzaktan gelen sendin
senin özel hediyelerin mustafanın go-kart pistindeydi unuttuk
akşam ordan alır kargoya veririm
kıratına sağlık iyik geldin defender kankim benim

teşekkürler kankim bu arada şu videyoda bi yorum yapda mustafa abim bi sevinsin yaaa hep yolda kaldı dtop etti parkurda benim uçarak geçtiğim yerde battı kaldı sevinsin abim benim canını yerim MUSTAFA abiiiim izlede bak nasıl çekmişsin :D :D :D :D

http://www.dailymotion.com/video/xevwqc_mustafa-abim_sport

avansı iyi değil dumanı görüyorsunuz bide hava filtresinin önüne ahmetin annesinden aldığımız baş örtüsü bağlı KIRAT ım nefesi tam alamıyor boğuluyor biraz çektim ben gazı bıraktıktan sonra kirvam ha çeksin beni beni :D :D :D dikkat eder iseniz efenim ben tekerlerim daha patiye bile düşmeden adamı zorluyor tekerleri nasılda dönüyo ama çekemiyo bu halde bile :D :D :D

ata036' Alıntı:
avansı iyi değil dumanı görüyorsunuz bide hava filtresinin önüne ahmetin annesinden aldığımız baş örtüsü bağlı KIRAT ım nefesi tam alamıyor boğuluyor biraz çektim ben gazı bıraktıktan sonra kirvam ha çeksin beni beni :D :D :D dikkat eder iseniz efenim ben tekerlerim daha patiye bile düşmeden adamı zorluyor tekerleri nasılda dönüyo ama çekemiyo bu halde bile :D :D :D

Annem sordu baş örtüsünü bende Kırat yedi anne onu dedim :D :D :D

abime bak daha arabasını çalıştıramıyor bide benle uğraşıyor KIRAT yorgun KIRAT yarışdan çıkmış terli daha ne diyim yaaa :D :D :D :D

GİDİŞİNE KIZLAR DURUŞUNA BEN HASTAYIM ABİİİİ

61236_430197103380_675938380_5021133_2297212_n.jpg

yine PATROL stop defender iş başında
60047_430197963380_675938380_5021153_435087_n.jpg

60047_430197968380_675938380_5021154_7182283_n.jpg

çekici lazımmı abiiii
60566_443298342235_716027235_5140217_6945061_n.jpg

devam edeyimmi abi artık uğraşma benimle bak görüyon sen beni bi defa çektin senin pozlar ortada :D :D :D

ata036' Alıntı:
teşekkürler kankim bu arada şu videyoda bi yorum yapda mustafa abim bi sevinsin yaaa hep yolda kaldı dtop etti parkurda benim uçarak geçtiğim yerde battı kaldı sevinsin abim benim canını yerim MUSTAFA abiiiim izlede bak nasıl çekmişsin :D :D :D :D

http://www.dailymotion.com/video/xevwqc_mustafa-abim_sport
abicim nissan patrol gr yi çekecek araç yok kimse hoplayıp zıplamasın araba motorun bütün gücünü tekerlere iletiyor
bu tür bir çekişmeyi yapmayan diğer araç sahipleri atıp tutuyorlar ama bimediklerinden bir mustafanın nefes kesenin debriyaj balatası bitmek üzere bir yenilerse
siz ozaman görün bizzat ben gelen herkesi çektiğini gördüm

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,616
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri