Gürbüz25
Kamp II
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği (17-18-19 Eylül 2010)
Hüseyin Abi Mercedeslerede bakarmıyız..
Hüseyin Abi Mercedeslerede bakarmıyız..
DEMİRAL' Alıntı:çiğdemciğim dünyada ölmesi gereken o kadar i // varki inşallah sıra bize gelmez ama dileğim 3, svs off road da beraber olmamız ! ancaaakkkk süprizlere gelince sakınnnn beni sollamaya kalkışma şarampole yuvarlanırsın
DEMİRAL' Alıntı:arkadaşlar nöbetci parçacı karşınızda isteyen iş yerimi araya bilir 0 346 226 30 30 tamir ise hazır
bülent kardeşimiz biliyor yan tarafdaki iş yeri bana ait tamir bakım için full + full bi eksiği ayaklı matkap oda kısmetse alacağım
sivas off road'un yeni lojistik merkezi ;D ;D ;D ;D
biz artık profösyonel takılacağız : : :
binicinin sağı solu olmaz eğer binici ise biner kısacası mercedes man volvo tır kamyon pickup farketmezGürbüz25' Alıntı:Hüseyin Abi Mercedeslerede bakarmıyız..
.... bazan espiri bazan şaka ama önemli olan sağlık bekliyorum hepiniz süprizlerlecidowsky' Alıntı:hüseyin bey evet bencede sizce yani fazlasıyla haklısınız bize umarım sıra gelmez. bu arada seneyetabiki beraberiz yine yeni yeniden eski iş yerimde çok hastayım ölüyom dediğim zaman patronum bana hep şey derdi senin ölün bile işe yarıyo iş yapıyo derdi buda demek oluyoki ölüm bile gelebilir oraya tövbe tövbeee ;D ;D
hüseyin abiiiiii hani servisi düzenliyorduk)))))))))DEMİRAL' Alıntı:arkadaşlar nöbetci parçacı karşınızda isteyen iş yerimi araya bilir 0 346 226 30 30 tamir ise hazır
bülent kardeşimiz biliyor yan tarafdaki iş yeri bana ait tamir bakım için full + full bi eksiği ayaklı matkap oda kısmetse alacağım
sivas off road'un yeni lojistik merkezi ;D ;D ;D ;D
biz artık profösyonel takılacağız : : :
tarık sen adres ver biz hemen yollarız.olmadı gelir ben yaparım sen yeterki isteata036' Alıntı:profesyonelliğinizi iş bitiriciliğinizi benden iyi kimse bilemez abi harika insanlar ve muhteşem bir ekipsiniz siz
bu arada ustalar senin dükkanda araçlara bakarken çiğ köfteyi kim ısmarlayacak bize hala tadı damağımda ya o üzüntünün içinde sizin gösterdiğiniz misafirperlik dostluk bide çiğ köfteeeeee canım çekti burda yapan yokki yaa
sivaslı_motorcu' Alıntı:tarık sen adres ver biz hemen yollarız.olmadı gelir ben yaparım sen yeterki iste
Gürbüz25' Alıntı:Yiğido abilerim 2011 Sivas Planlamasını yaparken Ramazan Ayını ve Okul durumunu gözönüne alabilirseniz seneye kalabalık geleceğiz. Şimdiden söyleyim.