senin bendeki kredin her şeyi almaya yeterde artar be tarıkçımata036' Alıntı:hadi yaa ??? parası olmayan garibanlar ne edecek abi şimdi :'( :'( :'(
siz defenderciler ne alem adamsınız bee ;D ;D ;Dcorvette' Alıntı:defender cıyız dedık ya gardaşşş
ali baba!!!!!!!alii38' Alıntı:havan batsın ilahii
mustafa abim benim sen başkasın. bu arada bayramhacıdaki pastırmaların tadını hala unutamadık ne alakaysa işte ???takomistik' Alıntı:o kadar hızlıydınki ne zaman gittin ne zaman geldin kimse seni göremedi ;D
hehe bende öyle diyodum...cidowsky' Alıntı:koooocccaaammmaaaannn bi omuz kamerası vardı hani pistte hatırlıyormusun tarık o varken ben el kadar makineyle video çekmeye utandım hadi abi bi zahmet atıverin dvd leri cdleri şöle kargoyada şenlensin içimiz dışımız bak ben o dvd den istiyorum bekiiirrrrrr elime ulaşmazsa vay halineeee
sonunda sesimi duyan biri oldu teşekkürler çiğdem resimler içincidowsky' Alıntı:
sorma mustafa abi, seni görünce bayramhacıdaki pastırmalar geliyor aklıma ( yiyin gardaş yiyin helal olsun ) demiştintakomistik' Alıntı:canın pastırma çekti heralde