Sırt Çantası Tavsiye...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Kavil194 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 55,844
Ynt: Sırt Çantası Tavsiye...

@Taurus

Cevabınız için çok teşşekkürler fakat 1 hafta önce linkteki seti aldım bile :smiley:

http://www.adrenalinoutdoor.com/Kamp-Seti-1_15150.html#0http://www.adrenalinoutdoor.com/Kamp-Seti-1_15150.html#0

Etiketler

sciencepeople' Alıntı:
Merhaba söylediğim gibi ben karrimor panther kullanıyorum 55-65 lt fiyatı ve özellikleri linktekine göre bence çok daha makul incelemenizi tavsiye ederim.

"sciencepeople"

Merhaba, çantanızdan ben de almayı düşünüyorum, siz kullanıcı olduğunuza göre en iyi yorumu yaparsınız. 2-3 günlük kamplar için büyüklüğü yetiyor mu? Yoksa almışken 70 litrelik falan mı almalı sizce?

teşekkürler. bu konuda bilgim olmadığı için iyi markalarıda bilmiyorum. dediğinizde sonuna kadar haklısınız ama şimdi 500 tl+ çıkarıpta bir çantaya vericek bütçeye sahib değilim. max 120 tl verebilirim. ve internettende ancak bunları bulabildim.. sizin öneriniz nedir? para biriktirip daha iyi bir çanta almak mı yoksa bu ilk-orta seviye çantaları almak mı?
Ağır yük ile çok uzun mesafeler yürüyecekseniz, tek marka kesinlikle DEUTER olmalı... Model öneremm, kullanım amacınıza göre modeller değişmektedir.. Fiyat ıyuksektır ama, çok uzun yıllar kullanırsınız. 13 yıllık çantam hala sapasağlam. Üstelik ne maceralar yaşadı..

Daha uygun fiyatlı arıyorsanız, the nort face, tıberland gibi markalara da bakabilirsiniz. DEUTER konforu vermese de, işinizi görür. Adı sazı belli olmayan 250 tl lık çantaları alıp da, paranızı çope atmayın. Parayı da boşver, sırt sağlıgınıza yazık.. Asker gıbı mecburi değil, keyif amaçlı yapıyorsuuz bu hobiyi..

Ağır yük ile çok uzun mesafeler yürüyecekseniz, tek marka kesinlikle DEUTER olmalı... Model öneremm, kullanım amacınıza göre modeller değişmektedir.. Fiyat ıyuksektır ama, çok uzun yıllar kullanırsınız. 13 yıllık çantam hala sapasağlam. Üstelik ne maceralar yaşadı..

Daha uygun fiyatlı arıyorsanız, the nort face, tıberland gibi markalara da bakabilirsiniz. DEUTER konforu vermese de, işinizi görür. Adı sazı belli olmayan 250 tl lık çantaları alıp da, paranızı çope atmayın. Parayı da boşver, sırt sağlıgınıza yazık.. Asker gıbı mecburi değil, keyif amaçlı yapıyorsuuz bu hobiyi..
Deuter Futura Varıo 50+10 modelinin kullanım amacı nedir nasıl bir çantadır bilginiz var mı likya yolu için düşünüyorum birde bu +10 ne oluyor

Futura Vario benimde kullandığım çanta, çok aktif kullanmasamda özellikle yaz kapçılığı için uygun bir çanta. Sırt sistemi terlemeyi en aza indirsede çok ağır yüklere uygun değil, ben 12 kiloyu aşmadım. 50+10 desede sırt sisteminin kavisi yüzünden diğer 50+10 lara göre biraz daha dar ve yerleştirmesi sıkıntılı. Bununla beraber çok rahat pratik bir çanta, ben bu çanta ile mutluyum, tavsiye ederim.

Futura Vario benimde kullandığım çanta, çok aktif kullanmasamda özellikle yaz kapçılığı için uygun bir çanta. Sırt sistemi terlemeyi en aza indirsede çok ağır yüklere uygun değil, ben 12 kiloyu aşmadım. 50+10 desede sırt sisteminin kavisi yüzünden diğer 50+10 lara göre biraz daha dar ve yerleştirmesi sıkıntılı. Bununla beraber çok rahat pratik bir çanta, ben bu çanta ile mutluyum, tavsiye ede rim.dd
değerli yorumunuz için teşekkür ederim likya yolu için uygun olur mu 2 ay gibi bir süre boyunca likya yolunu yürüyeceğim birde yeniyim çantanın kapasitesi yeterli olur mu yük dağılımı iyimidir bende 2 tip duruş bozukluğu var o yüzden yük dağılımı ve sırt sistemi benim için çok önemli

Açıkçası cevap vermek zor, kendim için olsa evet orası için kullanırdım, kış malzemeleri de olmayacağı için gayet yeterli olur. Benim de sırt sorunlarım var ve en rahat ettiğim çantalardan biri ama siz rahat edermisiniz bilemem, öncelikle mağazaya gidip denemelisiniz. Bunlar dışında çok hafif çanta değil, ultralight takılmak isterseniz decathlon nun 40 litrelik iki çeşit çantası var ama sırt sistemleri yok. Terazinin iki kefesi rahatlık ve hafiflik, ağır ama rahat çanta ile mi, yoksa hafif ama göreceli olarak rahatsız çanta ile mi daha performaslı olursunuz? Bence gidip mağazada deneyin.

Son düzenleme:

Açıkçası cevap vermek zor, kendim için olsa evet orası için kullanırdım, kış malzemeleri de olmayacağı için gayet yeterli olur. Benim de sırt sorunlarım var ve en rahat ettiğim çantalardan biri ama siz rahat edermisiniz bilemem, öncelikle mağazaya gidip denemelisiniz. Bunlar dışında çok hafif çanta değil, ultralight takılmak isterseniz decathlon nun 40 litrelik iki çeşit çantası var ama sırt sistemleri yok. Terazinin iki kefesi rahatlık ve hafiflik, ağır ama rahat çanta ile mi, yoksa hafif ama göreceli olarak rahatsız çanta ile mi daha performaslı olursunuz? Bence gidip mağazada deneyin.
teşekkür ederim ben nisan ayında gidicem onun için polar falan olur yanımda onun dışında shorty tip bir dalış elbisesi de yanımda olucak birde decathlon da satılan tüm yüzü kapsayan bir maske var o sırt sistemi konusunu doktarla konuşup ona göre karar veririm ama büyük ihtimal sırt sistemi olan bir çanta alırım

iyi günler size bir şey daha sormak istiyorum çantanın dışına malzeme asarsak kendi yağmurluğu tüm çantayı kapatabiliyor mu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR