SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YSF Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,769

YSF

Kamp I
Yer
Ankara
silverstone at-117 special almayı düşünüyorum kullanan veya hakkında bilgisi olan varmı? benim aracım opel frontera 2.0 sport.bu lastik bfgoodrich'e desen olarak çok benziyor ve fiyat olarak bf den çok avantajlı.

Etiketler
Ynt: SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

Arkadaşlar almayı düşündüğüm silverstone at-117 special lastiği aldım. Gerçekten güzel bir lastik almayı düşünen varsa tavsiye ederim.

YSF nasıl memnunmusunuz lastiklerden ..vede kaç tl ye aldınız

Onur bey lastiklerden çok memnunum alırken çok tereddüt ettim etrafımda AT serisi silverstone kullanan hiç olmadığı için,asfaltta ve arazide başarılı bf den bir farkını göremedim ancak kışın kar performansını bilemiyorum şu anki mevsim sebebiyle... lastiklerin 4 adetini 800tl ye aldım. bf lere adet fiyatı olarak hemen hemen her dükkan peşin 250-255 tl fiyat verdi. iyiki silverstone almışım diyorum şimdi, at serisi bir lastiğe ihtiyacınız varsa SİLVERSTONE AT-117 SPECİAL iyi bir seçenek bence.

YSF' Alıntı:
Onur bey lastiklerden çok memnunum alırken çok tereddüt ettim etrafımda AT serisi silverstone kullanan hiç olmadığı için,asfaltta ve arazide başarılı bf den bir farkını göremedim ancak kışın kar performansını bilemiyorum şu anki mevsim sebebiyle... lastiklerin 4 adetini 800tl ye aldım. bf lere adet fiyatı olarak hemen hemen her dükkan peşin 250-255 tl fiyat verdi. iyiki silverstone almışım diyorum şimdi, at serisi bir lastiğe ihtiyacınız varsa SİLVERSTONE AT-117 SPECİAL iyi bir seçenek bence.
Gerçekten çok uygun bir fiyata almışsınız, güle güle kullanın. Geçen ay BFG A/T satın aldım bilseydim ben de alırdım. Gerçi çok memnunum ama ödediğim paraya 4+1 lastik alır stepne sorunumu çözmüş olurdum :(

teşekkür ederim cihat bey sizde güle güle kullanın.

YSF' Alıntı:
düşünüyorum bende 265 taban var lassanın oda malum çok yakıyor normal bir lastik alacagım 235 e kadar düşürecegim tabanı araştırdım bunlar fena değil fiyatlarıda uygun 160-190 arası ama bulabilirmiyim bilemiyorum Ank. yok gibi olmassa İst. sipariş vereceğim tekrar teş.

veya arkadaşlar varsa ank.da bildiğiniz bir lastikçide çıkmada olur şöyle 225-235/75/15 temiz bir şey 4 tane alabilirim
ben aradım yok :smiley:

ankara da lastik ebad çeşitleri çok yok bende çok aradım, benim lastiklerde siparişle istanbul dan geldi, benim lastik ebadı (245-70-16). siz bu konuda daha avantajlısınız jant 15'' olduğu için.

arkadaşlar bende silverstone at 117 special aldım fakat at den farklı bu çamur lastiği dediler..doğrumudur yoksa bu normal at mi ?

darktreys' Alıntı:
arkadaşlar bende silverstone at 117 special aldım fakat at den farklı bu çamur lastiği dediler..doğrumudur yoksa bu normal at mi ?

AT lerin hiçbirisi çamur lastiği değildir olamazda. Ama sallayanlar olur çok :smiley:

offf böyle esnaflık olurmu ya gidicem yarın geri vericem.mt alıcam

Malesef silverstone AT-117 special MT lastik değildir. Dolayısıyla balçık çamurda dişlerin arası dolarak pek bir işe yaramaz (balçık çamurda dişlerin çamur boşaltımı zayıftır) ama eğer AT tip bir lastik işinizi görecekse ben kullanıyorum çok başarılı tavsiye ederim.

tamam yarın geri verip 2 hafta bekliycem cooper stt alıcam .

darktreys' Alıntı:
offf böyle esnaflık olurmu ya gidicem yarın geri vericem.mt alıcam
Keşke lastik almadan önce forumu tarasaydınız, neyse olan olmuş, geçmiş olsun. Bence müşteriyi bu şekilde yanlış yönlendiren lastikçiyi burada yayınlamak lazım :mad:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR