SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YSF Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,786
Ynt: SİLVERSTONE AT-117 special kullanan varmı ve nasıl bir lastik?

AT lastik asfalt kullanımı ve kuru zemin off roadları için iyidir, kumda iyidir, ama 10 cm çamuru görsün biter yürümez. Cooper stt, goodyear wrangler MT, federal MT gibi lastikler asfalttada seslide olsa gidebilen MT lastiklerdir çok ağır şartlar olmadıkça çamurdada iş yaparlar. Daha ağır çamurlarda onlarda iş yapmaz extreme çamur lastiklerine geçmek gerekir, onlarda iş yapmaz oldumu vinçleri arabaya neden aldığımızı hatırlarız :smiley:

AT çamurdada gider diyen ve idda eden varsa hafta sonları belgrada bekleriz AT ile

Etiketler

at leri aldım geri veremiyorum mecbur kullanıcam artık..bilgiler için teşekkürler bu at serisinin dişleri daha derin ve kalın diğer at ler ile yan yana koyunca mt gibi duruyor daha denemedim ama bakalım ne olacak...grubun en arkasından gidebilirim gibime geliyor ;D

AT'leri de o kadar küçümsemeyin, Yaz kış her tür koşulda kullanabileceğiniz türde lastiklerdir. Belki ihtiyaçarınızı karşılar nitelikte lastiklerdir. Kürşat Bey'in dediği gibi, aşırı zor koşullarda MT'ler bile iş göremeyebiliyor, bu işin sonu yok. Baktınız bu lastikler sizi kesmiyor, ileride bir set MT lastik alır sert koşullardaki araziye gitmeden önce onları takarsınız. AT'leri de asfalt/hafif arazi ve yaz aylarında kullanım için saklarsınız.

şimdi ben at ler ile gezilere katılsam ne gelebilir başıma

İşin başı pilotaj. Aracınızda ne tür modifikasyonlar var bilmiyorum, gireceğiniz araziye de bağlı tabii. Denemek lazım ::smiley:

yükseltme yapıcam...ve arkaya 150 kilo kadar ağırlık koydum çok iyi kullanırım demiyeyimde acemi değilim tek başıma kabak lastikler ile her yere giriyordum daha düne kadar...

size önerebileceğim lastik NANKANG N-899 DUR.
www.mollaoglu.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

N899-.jpg

AT'de silverstone mi daha iyi,
Yoksa BF mi???

Fiyat olarakta karşılaştırılabilinir?

32x11,5 R 15 olarak var fiyatı 290 tl
33x12,5 R 15 olarak var fiyatı 305 tl

desenide koyuyorum görebilirsin

N899-.jpg

benim navaramda şu anda silverstone at-117 special takılı kumda çakılda iyi daha hiç çamurda kalmadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
kalyoncusenol@gmail.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.