SILVERSTONE 31 10.5 R15 EBATTA DEV KAMPANYA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,703

Etiketler

Ynt: SILVERSTONE 31 10.5 R15 EBATTA DEV KAMPANYA

bana bir takım lastik lazım sizden nasıl alabiliriz bu lastikleri 05322882333

310 tl di daha 1 hafta önce:( bende 1994 model 5 kapılı Suzuki vitara var, hiçbir uygulama yapılmadı bu lastik için kaç cm yükseltme yaptırmalıyım, (get ve veya kupa ile)

sayın bull ilanı şimdi farkettim kacırdıgıma cok üzüldüm banada 31 10,5 15 silver stone mt lastik ihtiyacım var tekrar kampanyanın devemı olabilirmi? olabilir ise hiç biryere bakmadan sizden temin edebilirmiyiz beklemek gerekirse bekleyebiliriz teşekkürler yaptıgınız kampanya için bizlerin ihtiyaclarını hesaplı olarak giderdiginiz için sagolun soydan türk 05325830016 inegöl bursa hayırlı işler

Kampanya biteli çok oldu lastik stoklarımıza çok az kaldı yakın bir zaman icinde bir indirim olmayacak fiyatlar yeni sezonda daha da yüksek olucak ..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,766
Kayıtlı Üye Sayımız
166,580
Kaydolan Son Üyemiz
mmehmet

SON MESAJLAR

SON KONULAR