Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan concrete Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 430
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,539
Ynt: Şile ve Çevresi Off-Road Gezimiz (28 Aralık 2008)

dert etme cem burada da bronco gezmek için bahane arıyor her yola gelir , zaten tanıyorsun onu da , gezmek istiyor :smiley: :smiley:

Etiketler

Eee, gaz veren de var.
Önümüzdeki hafta bir organizasyon yapsak mı diye bir ara gaz da ben vereyim bari... :smiley:

navaraextreme' Alıntı:
E bi tekrar ister bu gezi ??

concrete fena olmaz yani ,bronco ister , cem ister yani müşteriler hazır , Çağrı'yı saymıyorum zira bağdatta düğün var desen koşa koşa pardon gazlar gider (bu hafta sonu için bir sözü varmış, haftaya müsait)..... :smiley:

Pazartesi gününe kadar başlık açan olmazsa ben bir başlık açarım. Aslında gezdirecek kişi çağrı olduğuna göre, o başlık açarsa daha yakışır diye düşünüyorum. :smiley:

Yarın, (10 ocak 2009 Cumartesi) sabah 09:45 - 10:00 arası tem otoyolu Kurtköy sapağı civarında, aşagıdaki resimde görünen Shell benzin istasyonunda 2 araç buluşarak Ballıca tarafından Ömerli etrafına girmeye çalışacağız. Çamur lastiği, strap, u kilit gibi akipmanları, (tercihen vinç) olan arkadaşlar katılmak ister ve belirtilen saatte belirtilen yerde olurlarsa seviniriz. (yanlarında soğuk yiyecekleri ile birlikte)

LR td5 - mt lastik, vinç, strap,
LR def - mt lastik, vinç, strap,

Aşmaya çalışacağımız parkuru daha önce geçmedik, bu anlamda keşif gezisi olacak. Gelmeyi düşünen arkadaşlar lütfen arasınlar.

Güven
0533 926 95 22

...

Buluşma 2.jpg

Güven kardeşim , ah Çağrı'yı bir yakalasam bir proğram olacak da hep ben yattıktan sonra eve geliyor;

ben güya erkenden yatıyormuşum , insan 02 _ 02.30 gibi erkenden yatar mıymış?

eee o saatte ben uykuda oluyorum haliyle :smiley:

efm. bir şey mi dediniz Bronco bey,

video çekim tarihi :28.12.2008
teslimat :09.01.2009
--------------------------------
12 gün

hesap ortada 12 günde bana ulaşmış şimdi top bende ister oynarım ister taca atarım ;D

:smiley:
rahatsız etmezseniz üzerinde çalışacağım mr.bronco
anlaştık ? :smiley: :eek:

istersen önce aktardığımız resimlerle başlayalım ne dersin : :smiley:

[attachment=1]

28122008961.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.