discovery-V8' Alıntı:rampa adı yokmu? ;D
reis28' Alıntı:güven bey sllm şile bölgesi gezi planı güzel önceden belirlenmiş bir etapmı yoksa belirsiz keşif gezisimi yapacaz birde öncelikle bir yer etap belirliye bilirseniz veya off road yönetimden bölge hakında bilgisi olan arkadşlarımız abilerimiz bir plan yapar ve gezinin zorluk derecesine göre arac sınıflandırması yaparsa gezi daha saglıklı olur sanırım bazı off road gezilerinde özellikle kışın etapların suprizlerle dolu olması istenmeyen sonuclar dogura bilir önceden keşfi yapılmış bilinen bir bölge olursa cok arac katılımlı gezi olabilir bölgeye ulaşılacak yoların cok cetin olmaması gerekiyor bunun için bölge icinde oyun alanı oluşturula bilir ve araclar yeteneklerini sınar egr keşif gezisi yapılacaksa aracların tam donanımlı ve sınırlı sayıda arac katılımıyla yapılması daha dogru olur acizane fikrim ben her turllü geziye varım
Kardeşlik rampası diyebiliriz. Beğenmezseniz Delikanlı rampasıda diyebiliriz. Çünkü muhtemelen ben, Yüksel ve Orkun hariç herkes vinçlenecek ;Ddiscovery-V8' Alıntı:rampa adı yokmu? ;D
concrete' Alıntı:Kılıçlı tarafında güzel parkurların olduğunu duyuyorum ama bilen birinin bi göstermesi lazım... İsmi olmayan rampaları da belirterek tabii.. ;D
dronder' Alıntı:siz kocaeliye gelin biz size disco rampası buluruz ;D
Jeep34' Alıntı:Kardeşlik rampası diyebiliriz. Beğenmezseniz Delikanlı rampasıda diyebiliriz. Çünkü muhtemelen ben, Yüksel ve Orkun hariç herkes vinçlenecek ;D
Etabı 4 saate tamamlayan başarılıdır. Onlarca çamurlu kanallı düz yol ve 4 ayrı yerde dik rampalı kanallı çamurlu güzergah![]()
SDC' Alıntı:Kılıçlı zor bir parkurdur, uyarayım da yinede siz bilirsinizTecrübe durumunuzu bilmiyorum ama başlangıç olarak hemen Kılıçlı yapmayın derim
![]()