Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,169

Etiketler
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

.com' Alıntı:
Güzel bir gezi olmuşa benziyor tebrikler ama ben yine de karşı kıyıdaki dobloya takıldım eğer o doblo ordan geçmişse vayki vay bu kadar arazi aracına ;D ;D ;D

Şimdi o dobloya bakıyorum da acaba diyorum bende bizim kangoo yu 2" kadar yükseltsemmi diye düşünüyorum ;D ;D ;D

İşin şakası bir tarafa güzel olmuş gezen ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler

abi doblo bizim geldigimiz tarafda idi biz gectik piknik yaptik sonra ben lastikleri yikamak icin 2 kere gel git yaptim o doblo oraya 1 metre girdigi an biter kolay gectigime bakmayin ciddi debili bir yerdi suzukilerde ben baya endiselendim ama sorunsuz gectiler ;D

DSC_0029.jpg

DSC_0030.jpg

DSC_0031.jpg

yüklenmeyin suzilere onlarda güzel kardeşler ;D ufak konforsuz ama olsun

kursat abi walla mert abı dereden gecerken metreyle su derınlıgını falan ölçuyodu bakıyodu acaba gecermı gecmezmı dıe ;D cesaret edemedı cek kenara ben ordan oynaya zıplaya gecerım dedım baya kalıcam dıe bekledı ama japon herzaman japondur bodur tavuk misali mert abını suratınıda gordum gectıkten sonra ;D

tolgas' Alıntı:
kursat abi walla mert abı dereden gecerken metreyle su derınlıgını falan ölçuyodu bakıyodu acaba gecermı gecmezmı dıe ;D cesaret edemedı cek kenara ben ordan oynaya zıplaya gecerım dedım baya kalıcam dıe bekledı ama japon herzaman japondur bodur tavuk misali mert abını suratınıda gordum gectıkten sonra ;D

zaten dere gecislerinde sizin icin endiselenme nedenim gecemeyeceginiz degilde alcak oldugunuzdan ve benzinlin, su yuzunden kalirsiniz diye korktum ciddi yusekdi gectigimiz sular

sızde battıgını kabul edıyosunuz yanı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri