Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 40,174
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

tolgas' Alıntı:
belgradada beklıyoruz su landcıları ya ;D

bak ya yanimizda sesi cikmiyor internet basina gecince laflara bak iki dakkada ;D varya sen batican ustune kurekle toprak aticaz sonunda ;D

Etiketler

kursat abi zaten tuzakları kurmussunuz bana ;D

Tempus' Alıntı:
zaten arabanizda ne lastik var bilmiyorum ama At lastikli araclari bile bazi yerlerde cekerek goturduk ;D hatta MT lastikli caponlari bile cektigimiz oldu ;D
Deme yahu :eek: M/T lastikli bir capon tanıyorum ben ;) Yoksa, yoksa O'da mı?

gaster' Alıntı:
bu sene 7-8 hafta üst üste belgard yaptık. yeter sıkıldık aynı yerlerden :smiley:

bende dıyorum o kanallardakı sularda nıe 1 parmak yağ war ;D sizin arabalardanmıs demek ;D

BOSCH' Alıntı:
Eee yediğiniz içtiğiniz sizin olsun ;D
devamı nerede?
Bugün ben de Polonez den sonra şile tarafına geldim ama Olcayto'nun telefonu kapalıydı.(Sadece o'nun telefonu ben de var da)Nerede olduğunuzu bilseydim gelecektim.
Yok kapalı değildi ama büyük ihtimal çekmeyen bir yerdeydi..... :smiley:

tolgas' Alıntı:
kursat abi zaten tuzakları kurmussunuz bana ;D

dur sen dur gelecek sezon ben sana biliyorum yapacagi ;D onunden bir 1. vites low da cikicam sana guzel bir kanal acicam gec diye ;D

cemtascioglu' Alıntı:
ah be mert nasıl uzuldum anlatamam ama kıtledıler erdegı esyalar vardı bızım orda onları aldık ordan da tolgadan aldım haberlerı ayse abla duserken ayse ablayı tutacagına patates salatasını tutmusun bu nasıl bır aclıktır ya ;D ;D

abi yok yaaa... o an çok komikti.... peşpeşe herkes düştü... finalde bülent abidi düştü ;D ;D

kürşat abi 2 tane kum paletıne bakar sabah bı bakarsın ustune parketmışim ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
bende dıyorum o kanallardakı sularda nıe 1 parmak yağ war ;D sizin arabalardanmıs demek ;D

ah ah sezon bitmemis olsa ben tolgayi goturucek yeri biliyordum ama neyse seneye supriz olsun ;D

Tempus' Alıntı:
dur sen dur gelecek sezon ben sana biliyorum yapacagi ;D onunden bir 1. vites low da cikicam sana guzel bir kanal acicam gec diye ;D

sonra 4 tekere kalıcak havada kanalda ;D

cemtascioglu' Alıntı:
evet land ların gıdemedıgı heryerden cekılmeden gıdıyorlar ;D ;D

biz çekinmeden her etapa girdiğimiz için battığımız noktalar mutlaka oluyor. bide bu caponları arazide görsekte baksak nereden geçebiliyorlar?

arkadaşlar yüklemeye başlıyorum...500 kadar var....ilki Burak arkadaşıma...bak bakalım istediğin gibi olmuş mu.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri