Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,838
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

Keyifli, çamurlu ve bol muhabbetli bir gezi çıkartmışsınız , herkese tebrikler... :smiley:

Etiketler

abi zaten şu an sadece snorkelim eksik... onuda hallettm mi başka biraksesuarım kalmadı...

sadece tavanla ilgili bir projem var... onuda hand made şeklinde kendim yapacağım ;D

haftaya başlayacağım kısmet olursa... ;)

ben suzukiler ve alcak cherokee den cok korktum ama ses etmedim , yoksa bana kalsa en azindan bekleyip kaputu acip wd40 bastikdan sonra gecirirdim, bizim araclar icin alcakdi su fazla dalga yapmadikca sorun olmazdida

abi dün gelemedim... karşıda bir işim vardı.. yetiştiremedim... ayarlarsam bugün bir ara yanına kaçacağım.. bu arada aytuğ heran bir süpriz yapıp iğneadaya yeni arabasıyla gelebilir. bakalım ona uğraşıyoruz bugün... inşallah olur ;D ;D isteyi yazıyorum birazdan... buraya mu yiyenbilir geyikleri sayfamıza mı yazayım?.. burayı bozmayalım istersen.. tıklama rekoru kırmak üzereyiz ;D ;D

Bulent abi bende gelebilirsem gelicem bugun sana, orta susturucuyuda tekrar taktiricam sanirim, yakit artti ve yaz geldi camlari acinca fazla ses olmaya baladi ;D

yiyenbilir moduna yaz istersen burayı fazla tıkamayalım ..bekliyorum.....

gel Kürşat ben nasıl olsa i,stasyondayım ...fazla da işim yok bekliyorum......

mertozzy' Alıntı:
olcayto sende de video olacaktı... ve resim sanırım ;D

tolga bu arada gevheride bekliyoruz hala... ;)
ne resimi Mertciğim, baştan 12 sahifeye bakmadın herhalde...400 küsür foto var orada....sen az çalışmışsın..hakkını ver makinanın ;D ;D ::smiley:

olcaytogezer' Alıntı:
ne resimi Mertciğim, baştan 12 sahifeye bakmadın herhalde...400 küsür foto var orada....sen az çalışmışsın..hakkını ver makinanın ;D ;D ::smiley:

abi bene 318 foto vardı... ama 200 civarı yükledim... geçişleri 3 foto koydum ama her birinde 7-8 foto var... ;D

abi listeyi koydum yiyenbilire... şu an 8 aile... 7 araç... aytuğ aracı alırsa 8 aile 8 araç olacak ;D

sen gel bostancı sanayide ustam var benim Kürşat ... ;)

bugün istasyonda, üstadlar toplantısı var desenize :smiley:

Çok keyifli bir gezi olmuş :=) Fotoğraflardan bile ne kadar keyifli olduğu belli oluyor :=)

Eşleriniz olmadan yaptığınız bir geziye katılmak isterim -co-pilot olarak ne yazık ki- eğer sizin içinde uygun olursa tabi....

Bu arada konvoyda yer alan GMC kamyonet sanırım hem bir LR'yi hem de GC'yi çekmiş :=) Lokomotif gibi maşallah :D

Tempus' Alıntı:
ben suzukiler ve alcak cherokee den cok korktum ama ses etmedim , yoksa bana kalsa en azindan bekleyip kaputu acip wd40 bastikdan sonra gecirirdim, bizim araclar icin alcakdi su fazla dalga yapmadikca sorun olmazdida

Kürşat o su geçişi emin ol çok zor değildi.Gezenbilir'in Jeep gezisinde aynı yerden geçmiştik biraz daha yüksekti ve bende ozamanlar 2 inç bile yoktu.Gerçi biz bu parkura giremeyecek Darlık tarafında piknik yapacaktık fakat güzergahı değiştirince böyle değişik ve güzel bir pazar oldu yoksa böylesine bir parkura nerdeyse standard yükseklikte ve At lastikle gelinmezdi.Bu arada Mert'e teşşekkür ederim tekrardan çektiği için :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

SON KONULAR

Geri