Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 449
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 39,839
Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

th_Film_0007.png

Etiketler

günaydın arkadaşlar...
Mertciğim eline sağlık, ve Özlem'e de tabi....akşam bayağı çalışmışsın anlaşılan :smiley:

saltanat kayığı ;D

olcaytogezer' Alıntı:
günaydın arkadaşlar...
Mertciğim eline sağlık, ve Özlem'e de tabi....akşam bayağı çalışmışsın anlaşılan :smiley:

vallahi çalıştım abi... bu sefer hırs yaptım... tek tek fotolara baktım seçtim.. video yükledim falan ;D ;D

olcayto sende de video olacaktı... ve resim sanırım ;D

tolga bu arada gevheride bekliyoruz hala... ;)

bu aksam yükler heralde mert abi öle tahmin edıyorum ;D

Tempus' Alıntı:
geri geride gitseymisim keske be ;D

videonu seyrettin mi abi?

ikinci gçişte tam saltanat kayığı gibi karaya çıktım... önünde koca bir su kütlesi ;D

fotoğraflar videolar çok güzeeeel, hazırlayanların ellerine sağlık.

deryaderin' Alıntı:
fotoğraflar videolar çok güzeeeel, hazırlayanların ellerine sağlık.

derya abi bizim ekibin ortak ürünüdür hepsi... tüm foto ve video çekenlerin ellerine sağlık diyeyim bu vesile ile... ;D

mertozzy' Alıntı:
videonu seyrettin mi abi?

ikinci gçişte tam saltanat kayığı gibi karaya çıktım... önünde koca bir su kütlesi ;D

valla mert goruntuler guzelde, benzinli ve snorkelsiz aslinda cok sakat is, senin hava filtre kutunun icinde mutlaka su vardir acip bir bak :smiley: birde su gecisinden once wd40 sikmak lazim sizin araclara aslinda allahtan terslik olmadi o suyun icinde herhangi bir arac 1 dakka filan kalsa sabit biter ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: gece yine mesaideymişsiniz resimler harika ellerinize sağlık ..... ;) Mert iğneada için son listeyi Aytuğ larıda ekleyerek son kez bana yollarmısın yada sayfada yazarmısın ilave oda isteyeceğim kolay gelsin......bu arada hani geliyordun bana ne oldu.. ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR