Şile Kaçamakları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,205
Ynt: Şile Kaçamakları

arı' Alıntı:
Bu gün geçerken karavanları gördüm ve her karavanı gördüğümde yaptığım gibi korna çalarak selam verdim. Arabada küçük bebek vardı ve epeyce huysuzlanmıştı duramadım. Sizlerin olduğunu bilseydim uğrayıp şifahen selam vermeyi isterdim.

Karavanımızın önünde ayaküstü sohbetinde Bülent beyin dikkatini çekti kornanız,hatta aramızda tanıdık birimiydi diyalogu geçti,dönüşte acaba uğrarmı diye beklentimizde, mazeretiniz sebebiyle gerçekleşmeyince karavancıları görünce hoşuna gidip selamlayan karavanseverdir dedik,Uğrayabilseniz hazır çayın , leziz ev poğçalarının üzerine gelecektiniz. Kısmet.

Etiketler

Biz ancak geceyarısından sonra katılabildik.

PB096259.jpg

PB096269.jpg

PB096271.jpg

PB096274.jpg

PB096275.jpg

vay hayınlar vayyy, bizi gönderip balık partisi yaptınız haa :eek:,
fiyatlar inmişmiydi hesaplı alabildinizmi?

buralpdi' Alıntı:
vay hayınlar vayyy, bizi gönderip balık partisi yaptınız haa :eek:,
fiyatlar inmişmiydi hesaplı alabildinizmi?
;D
Fiyatlar pek düşük değildi ama Salih abi süper bir pazarlık yaptı. Sonra tezgahta kalanların hepsini aldık. Bizim yemeye niyetimiz yoktu ama pişirdikten sonra hep birlikte yedik. :smiley:

PB096326.jpg

bu hafta sonu Şile'deyiz ,cuma akşamı iskelede yatarız büyük ihtimalle,
katılmak isteyen bütün dostları bekleriz
şile plajına girerken sağdaki balkon gibi olan yerdeyiz
koordinatları
41.170320
29.595444

Levent geçmiş olsun, tedavi reçetenin fotoları yok mu? varsa paylaş da biz de buradaki hastalarımıza önerelim :D

Güzel bir hafta sonu geçirmemize vesile olan karavancı arkadaşlara teşekkürler.yediğimiz çiğ köfteyi yapan selahattin beyinde ellerine sağlık

image.jpg

image.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.