Şile Kaçamakları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,220

Etiketler
Ynt: Şile Kaçamakları

buralpdi' Alıntı:
geçen hafta Riva'da kamp kurmuştuk, yedi adet PSA bir alkovenli karavanla hoş sohbet vakit geçirdik, gece soğuktu ama pazar sabahı güneşe hasret giderdik

Sayılmaaaaaaazz... Riva'da kamp Şile kaçamağı sayılmaz :D ;D Riva Beykoz'a bağlı :smiley:

Resmin uzun tarafını 30 cm'e düşür, Gif veya web formatta kaydet öyle yolla, sorun yok...Teknik bölüme birde sen yaz, sorun nereden kaynaklanıyor öğrenelim, sistem JPG ve JPEG olarak artık resim kabul etmiyor de...

atiladi' Alıntı:
Resmin uzun tarafını 30 cm'e düşür, Gif veya web formatta kaydet öyle yolla, sorun yok...Teknik bölüme birde sen yaz, sorun nereden kaynaklanıyor öğrenelim, sistem JPG ve JPEG olarak artık resim kabul etmiyor de...

özelden mail attım Atilla ağbi, ne yaptımsa kabul etmiyor

rtulun' Alıntı:
Levent, aynı saatlerde resim yükledim(bir günlük kızılcahamam gezisi)sorunla karşılaşmadım.

beni sevmiyor artık herhalde ;D ;D
ekiniz güvenlik kontrolünden geçemedi uyarısı alıyorum

deneme,
evet Levent hocam resimleri virüslü yollamış, işte kanıtı ;D

yeni 019.jpg

Evet Levent kardeşim bir kaç günden beri bende zorlanıyorum resim göndermede.Geziniz çok nefis geçmiş biryerlerde karşılamak umuduyla.Saygılar

Salı akşamı Maltepe sahil buluşmasından sonra ani kararla eve dönmeyip direk Şile'ye gittik, akşam Şile merkeze vardığımızda saat bir olmuştu hemen yattık, sabah güzel bir güne uyandık, fırından sıcak simit açma alarak güzel bir kahvaltı yaptık

DSC_0074.JPG

DSC_0071.JPG

DSC_0076.JPG

DSC_0077.JPG

Ekli dosyalar

• DSC_0067.JPG
    DSC_0067.JPG
    166.4 KB · Görüntüleme: 146

öğleden sonra Mert'in ilk çocuk bayramını hep beraber kutladık :smiley:

Ekli dosyalar

• DSC_0081.JPG
    DSC_0081.JPG
    101.4 KB · Görüntüleme: 124

Levent Bey,
Harika bir kaçamak olmuş, böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyor,
Sevgili Mert de maşallah büyüyor, bayram kutlamaları yapıyor :smiley:
Nice gezmeleriniz, kutlamalarınız olsun, sağlıkla, mutlulukla ..
Selamlar,

mhmtabi' Alıntı:
Levent Bey,
Harika bir kaçamak olmuş, böyle fırsatlar her zaman ele geçmiyor,
Sevgili Mert de maşallah büyüyor, bayram kutlamaları yapıyor :smiley:
Nice gezmeleriniz, kutlamalarınız olsun, sağlıkla, mutlulukla ..
Selamlar,

çok teşekkürler :smiley:

İstanbul'a geldiğiniz bir gün sahil'de toplanalım,
selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR