Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 4 L Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,100
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

aynen dediğin şekilde : önlemimizi alalım dedik hem su ile söndürdük hem de kum ile garanti altına alalım dedik

Etiketler

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Günaydın kemal bey orası akçakese -- karabeyli orman yolu olup köyün hemen çıkışıdır park halinde idi bizlerle ilgili degildir BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYINIZ ve uslup a dikkat iyi günler .

iyiki hatırlattınız,bilmiyordum..ayrıca uslubumda da bir şey yok..yaşınıza hürmet icabı mesajı sildim. rahat olunuz.Şile ve yöresinide karış karış bilirim. Bilen bilir zaten..

clandraz' Alıntı:
Günaydın kemal bey orası akçekrse -- karabeyli orman yolu olup köyün hemen çıkışıdır park halinde idi bizlerle ilgili degildir BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAYINIZ ve uslup a dikkat iyi günler .

Relaaaxxxx....!! ;) :D ;D

Bence günün resmi..... ;D ;D ;D ;D ;D

[attachment=1]

Ne var bunda bir kaç sene önce çıktığımız karlı bir offroad'da onca modifiyeli jeep'lerin zorlukla ulaştığı yere bir kartal (zincir bile yok) mangal yapmaya gelmişti. ;D ;D ;D

Kırıldık hepimiz.... :D :D :D

041.jpg

eyvah eyvah

"jeep" sahipleri birazdan olayı irdelemeye başlarlar...

:smiley:

Belkide dünyalıları takip eden bir UFO'ydu ;D ;D ;D ;D ;D

Kartal tek başına zincirsiz karda Kilyos'a mangal yapmaya gelmiş, eee tabiki kalmışta, bizde yardım olsun diye çekelim dedik.
Bir çektikkiiiii sormayın.... ::smiley:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Resize of Karda kilyos offroad 097.jpg

Karda Off Road 1104.jpg

Karda Off Road 1105.jpg

Karda Off Road 1106.jpg

Orası Akçakese-Karabeyli orman yolunun girişi ise.O görünen kangoo bizim köyden olan Şefik abinin yada Ahmet abinindir.Valla benim bildiğim Şefik ve Ahmet'e üstüne bir Jeep verseniz yinede geçmezler o çamurdan. :D :D

Korkmayın UFO falan değil.

Kartal'ın tampona yazık olmuş yazık. Sahibi bir daha aslaa asfalttan çıkmaz herhalde :smiley:

Şaka maka öle de bir yerde de duruyorki fotoda sanki arkadan geliyormuş gibi :D Hatırladığım kadarıyla orada park halinde idi o araç.

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Şaka maka öle de bir yerde de duruyorki fotoda sanki arkadan geliyormuş gibi :D Hatırladığım kadarıyla orada park halinde idi o araç.

Hatta; "kardeşim geçinde biran önce bizde geçelim" der gibi... ;D

beatrix' Alıntı:
Kartal tek başına zincirsiz karda Kilyos'a mangal yapmaya gelmiş, eee tabiki kalmışta, bizde yardım olsun diye çekelim dedik.
Bir çektikkiiiii sormayın.... ::smiley: kartal başta sağlam görünüyor ne yaptınızda bu hale geldi çok merak ediyorum :smiley::smiley::smiley:

kartal başta sağlam görünüyor ne yaptınızda bu hale geldi çok merak ediyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR