Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,923
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

red34' Alıntı:
Erkan kardeşim araştırmalar ne alemde lastik varmı .. ??? birde lastik agresif olmalı bol dişli MERT i korkutmak için felan .... ;D

ya bülent abim ben neden devamlı senin arkandayım sanıyorsun.... aynamda seni görüp korkmamak için... ;D ;D

Etiketler

bak şu konuşana... ;D sen beni takip et bir sıkıntın olmaz canım benim.... ;D biliyorsunki insan sevdiklerine takılırmış..... ;) hem sensizde gezilerin bir zevki olmaz..... ;)

red34' Alıntı:
bak şu konuşana... ;D sen beni takip et bir sıkıntın olmaz canım benim.... ;D biliyorsunki insan sevdiklerine takılırmış..... ;) hem sensizde gezilerin bir zevki olmaz..... ;)

çok teşekkür ederimmmmm abicim... tüm iyi dileklerimde senin için ;D ;D

Arkadaşlar bilginize

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=51050.new#new

red34' Alıntı:
Erkan kardeşim araştırmalar ne alemde lastik varmı .. ??? birde lastik agresif olmalı bol dişli MERT i korkutmak için felan .... ;D

Senin iş bitti bile abi ;)
Bülent abim söyliyicek,ben halletmiyicem pehhhh :D

Erkanım olay budur işte .... ;D Mert le Kürşat yandı artık... ;D işlem tamamdır ilgi ve alakana tşk ederim kardeşim saolasın.... ;)

red34' Alıntı:
Erkanım olay budur işte .... ;D Mert le Kürşat yandı artık... ;D işlem tamamdır ilgi ve alakana tşk ederim kardeşim saolasın.... ;)

Rica ederim abi ne demek,senin koca patiler bi aksilik çıkmazsa öğleden sonra burda ;)
Lastiklerden sonra,hele birde kilitten sonra co-pilotun olarak bi aksiyon yapmalıyız muhakkak ;D

Haaa,ama bak söylüyorum tekrar,bundan sonraki aracın kesinlikle rubi dir abi ;D

dur Erkanım dur gaz verme.. ;D vergilerde arttı zaten biraz nefes alalım... :D co-pilot koltuğun her zaman hazır merak etme.... :D

Bülent abi MT lastiği alsa mert i batırmak kolayda şimdi Mert i batırıcaz derken bülent abiyi batırmakdan korkuyoruz ;D

işlem tamamdır Kürşat kardeşim... :D yarın takarız mt leri uzar gideriz artık.... ;D bu hafta deneriz mt leri nemenem birşeymiş bu lastikler bakalım... ;)

Cem kardeşim saolasın ... ;) Kürşat la Mert in dilinden kurtuldum böylece...

evet Bülent abi...bu hafta kesin ıslanması ve çamurlanması lazım..Erkan'dan bir şişe de tekila al, zaten lastiklerin promosyonuymuş... ;D..onu da etaba giriş yerinde bağlayıp kıracakmışız...adettenmiş...denize gemi indirme hesabı... ;D ;D

Bende çelik arka tampon ve yan barları yaptırıyorum cumartesi alıcam arabayı, onlarıda çamurlarız :D o zaman bizi ağva diilde belgrad filan paklar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR