Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,833
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

Abi yine gelemiycem, canım çekiyo acaip ama Kars dan dönene kadar doluyum. Bide gider ayak arazide araca bişey olmasın diye girmeyeyim diyorum.

13 Mart ta gidiyoruz, ondan sonraki gezilere inşallah.

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
lastikleri denemek lazım bu hafta sonu ;D ;D bülent abiyi batırma gezisi

Bülent abi batarsa mert gibi bırakıp ne halin varsa gör diyemezyiz biz gene çıkartıcaz olmaz ;D

cemtascioglu' Alıntı:
lastikleri denemek lazım bu hafta sonu ;D ;D bülent abiyi batırma gezisi

ya evet evetttt eveeeeettttt...

bülent abimizi batırma gezisi olsun bu sefer...

yeni big size lastiklerin şerefine...

olcayto katılıyorum bu gemi projene... ama abimin tamponu çizilirse oyar hepimizi ;D ;D kafadan sölimm... azıcık çamur geldi mi çöl sıcağı olsa temizlik yapmadn camını açlmaz.

Tempus' Alıntı:
Bende çelik arka tampon ve yan barları yaptırıyorum cumartesi alıcam arabayı, onlarıda çamurlarız :D o zaman bizi ağva diilde belgrad filan paklar ;D

kürşadım... ayıptır sorması kaça malolodu???

evetttt...dediklerin doğrudur Mert .... :D cam önce temizlenecek sonra acılacak yoksa katiyyen olmasssss.... ;D Olcayto bak güzel fikir valla tuttum bu iş ama Kürşat ı da araya katıyoruz tamponu kutluyoruz arada.... ;)

Ya bugün vergisini yatırdım arabanın geçen sene 450 olan vergi bu sene 610 olmuş araba yaşlandıkça artıyormu ne

aramıza hoşgeldin Kürşat.... ;D eh lastikler gelmiş yarın işlem tamamdır arkadaşlar.....

ya onda bir hata var... sen şu indirim olayına bi bak... olmaması lazım..

red34' Alıntı:
aramıza hoşgeldin Kürşat.... ;D eh lastikler gelmiş yarın işlem tamamdır arkadaşlar.....

hayırlı olsun abi zaten stt ler ayrı bir yakışıcak senin araca görürsün hiç çıkartmak istemiceksin :smiley: bu arada genişlik kaç aldınız? Birde arka kilidin geldimi tamamdir kimse tutamaz seni, ;D
benimde merkezi kilit 14 martta geliyor kısmetse

mertozzy' Alıntı:
ya onda bir hata var... sen şu indirim olayına bi bak... olmaması lazım..

yoka bi olmuyor bana 39 000 aracın kasko değeri, 610 ytl 6 aylık vergisi, kasko değerinin %5 ini geçemzmiş kural sanırım, o zaman vergi indirimi oluyor.

valla Erkan halletti .... ama yanılmıyorsam aynı ebatlarda taktık kısacası 315 / 70 / 17 dediğin gibi sıkı bir görüntü sunacak....arac 1cm daha yükseldi hepten olduk kamyon... :D

tamammmm şimdi Mert düşünsün ... ::smiley: bizde kilit var onda yok yandı valla..... :D sana da hayırlı olsun o zaman ... ;D

abi sen sakın araç falan değiştirme, rubi... falan boş geç...yaptıralım arkaya bir hidrolik rampa...benim gibi ufak 2 tane atarsın arkaya sevabına...hem çamurda hem asfaltta yetişeceğim diye uğraşmaktan kurtarırsın... ;D ;D

red34' Alıntı:
valla Erkan halletti .... ama yanılmıyorsam aynı ebatlarda taktık kısacası 315 / 70 / 17 dediğin gibi sıkı bir görüntü sunacak....arac 1cm daha yükseldi hepten olduk kamyon... :D

;D 35 X 12.50 R 17 ;D

Birazcık daha geniş,birazcık daha yüksek ;D

durun hele ya şu lastikleri bir takalım ..bakalım ne olacak ona göre karar vereceğiz... ;) valla Olcayto dediğin doğrudur bu gidişle arkaya 1-2 demeye başlarım artık.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri