Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,932
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

.com' Alıntı:
Yok yok Mert sen en iyisini yapmışsın bence Erkana görünmekle tüm ekip sana karşı hani demiştim az biraz yürekleri soğusa diye ama seni arabanla birlikte beş metrelik camur havuzuna atsalar yine de olmazmıştı bu ;) :D :D :D

sorma abi çok bekledim ama batıramadılar....

batıramadıkları gibi kendileri battılarrr ....

ismi lazım değil ;D ;D ;D

Etiketler

cemtascioglu' Alıntı:
abı kalan olmayınca hırsımızı kaya agaç ne varsa onu cektık bır mertı cekemedık

doğrusun yaa...

bir sonraki geziyi hanımlar olmadan yaparsak, sanırım bayağı debelenebiliriz ;D ;D ;D

kürşat...

son fotolardan önce arabayı satma ihtimalim vardı "avukat bayandan, hiç araziye girmemiş" ;)

artık çooooook zooorr ;D

selam arkadaşlar yokmu şöyle çamurasplanan aranızda.

Buda arabanın orta susturucu iptalinden sonra sesini kaydetme videosu olucaktı güya ama, çamurlanan kayış gıcırtısı daha fazla öne çıkmış, idare edin :D

th_MVI_2600.jpg

Eskiler bu duruma ava giden avlanır derlerdi şimdi aslında bu gezinin başlığı da bu olabilirmişti

Ava gidenlerin hazin batışı :D :D :D

Şaka bir yana imrenmedim desem yalan olur bende bu gün can sıkıntısından yollara vurdum kendimi kaç zamandır aklımda geçeyim bir keşif yapayım diye düşündüğüm bir güzergah vardı oraya girdim ilk başlar epey güzeldi kötü ve bol çamurlu bir stabilize ile başladık bir kaç km sonra kaymak gibi asvalta dönüştü kara bahtım kem talihim türküsünü söyleye söyleye geçtim yolu mecburen ama güzel yanı tesadüfen orada bir ormanlık alan buldum ve orman içi muhteşemdi hem piknik hem ormanın içine dalmak için :D :D :D

AHMET07' Alıntı:
selam arkadaşlar yokmu şöyle çamurasplanan aranızda.

abi olay zaten beni batırma gezisiydi ama olmadı maalesef... ;D

buda Mert in ilk denemsi ve geçemeyiş videosu ;D ;D ;D ben burdan çok hızlı geçtiğim için çekemeişler bile ;D

th_MVI_2441.jpg

biraz da günün güzel kareleri, disco kardeşliği bir an camel trophy sahneleri geldi gözüm :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]

1.jpg

2.jpg

devam
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

14.jpg

7.jpg

15.jpg

birazda navara :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

3.jpg

5.jpg

10.jpg

FJ40 araç fotojenik olunca çekiyor insanı :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

6.jpg

8.jpg

9.jpg

sitemi ağırlaştı benim bağlantımı yükleyemiyorum kırk saat

Merhaba Arkadaşlar

Yine süper bir gezi süper resimler, bugün işim vardı :( yoksa kesin bende gelirdim ;)
iyice çamurlanmişsiniz ;)

selamlar

abi sitenin genelinde sorun var... ben en az on kere exploreri kitledimmm ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,569
Kayıtlı Üye Sayımız
166,891
Kaydolan Son Üyemiz
Onur5225

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.