Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 369
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,833
Ynt: Şile Gezisi (Mert'e Ceza Gezisi) (28 Şubat 2010)

Hoş bir etkinlik olmuş tebrik ederim çamur güzel orman güzel deniz güzel araçlar ve tabiki katılımcılar güzel

Ama Mert olmamış bu yaptığın bari insan mahsuscuktan batmış gibi yapardı da çevredekilerin yüreği soğurdu biraz kaç gündür Sünnet Gölü Başlığında bu konu dönüp duruyordu sende de hiç vicdan yokmuş :D :D :D

Etiketler

tolgas' Alıntı:
abi biz o ağacı oraya kadar cektikte eve gelınce aklıma geldı o koca ağaç oraya nasıl gelmıs acaba ;D

;D ;D ;D

ben en son 2 halat 2 araç ve arkada bir ağazın sürüklendiğini hatırlıyorum

...

DSCN5564.jpg

DSCN5565.jpg

DSCN5567.jpg

DSCN5569.jpg

.com' Alıntı:
Hoş bir etkinlik olmuş tebrik ederim çamur güzel orman güzel deniz güzel araçlar ve tabiki katılımcılar güzel

Ama Mert olmamış bu yaptığın bari insan mahsuscuktan batmış gibi yapardı da çevredekilerin yüreği soğurdu biraz kaç gündür Sünnet Gölü Başlığında bu konu dönüp duruyordu sende de hiç vicdan yokmuş :D :D :D

abicim, sünnet gölünden beri saldırı altındayım... herhalde çamurdan adam olucam dedim...

erkan katrdeşimden aldığım yardımla bugünü kurtardımm...

amaaaaaaa..... birde beni batırmak isteyen bülent abim vardı... ona hiiiiç yorum bile yapmıyorum ;D ;D ;D

tempusss.... tempussss... tempussss....

tempus bize foto gönderrrrrr ....... ;D ;D ;D

cemtascioglu' Alıntı:
resımler super 2 sayfadakı fotoyu ıyı yakalamısın gevher olcaytonun suzukının yerden kesılısı guzel cıkmıs

abi bende aynen katılıyorum...

bu arada bu kadar fotoyu hangi ara çektiniz ;D ;D ;D

bu videoyu izledikçe gülüyorum :smiley: ilk onu koyayım oyalanın biraz :smiley:

th_MVI_2601.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Geri