KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Resimler süper.Videolar da.Enduro grubu ile karşılaşmanız da çok hoş olmuş.
Endurocu ( ve diğer ) arkadaşlardan ricam , youtube'a videoları koyarken anahtar kelimelere enduro , gezenbilir , istanbul v.b gibi unsurları da ilave etmeleri.Şimdiden teşekkürler.
nadir abi; o balçıık da seni de görmeyi çok isterdik. sürekli kulağını çınlattık. bak böyle sürprizler olabiliyor kurak havada; sen neden ekibi ve konvoyu bozuyorsun ki anlamadım. unimog, acmat, sen ve can... e hadi abi... bu arada benim basamaklar köfte olmadı inşallah ;D
Resimler süper.Videolar da.Enduro grubu ile karşılaşmanız da çok hoş olmuş.
Endurocu ( ve diğer ) arkadaşlardan ricam , youtube'a videoları koyarken anahtar kelimelere enduro , gezenbilir , istanbul v.b gibi unsurları da ilave etmeleri.Şimdiden teşekkürler.
nadir abi; o balçıık da seni de görmeyi çok isterdik. sürekli kulağını çınlattık. bak böyle sürprizler olabiliyor kurak havada; sen neden ekibi ve konvoyu bozuyorsun ki anlamadım. unimog, acmat, sen ve can... e hadi abi... bu arada benim basamaklar köfte olmadı inşallah ;D
Korhancığım tabiiki katılmak isterim.Fakat şu ara işlerim çok yoğun.Bu mevsim bizim iş olarak imalat zamanımız.Onun için bir hengamedir gidiyor.Bir de unimogu ölü sezon diye bakıma aldık.Kupa ile ilgili bir projemiz var.Ama acmat şu anda faal ve senin basamaklarda o akşam bıraktığınız gibi kasa içinde aynı yerde duruyor. ;D
İlk fırsatta görüşmek üzere.
Ben de gelemediğim için çok üzgünüm Serkan...Gerçekten çok şey kaçırdığımı görüyorum...Ama yinede fotolarınızla heyecanı siteye geçirmeyi başardınız...Belki artık arazide hiç görüşemeyiz :-[ ama Korhan Paşam bir organizasyon yaparsa görüşürüz umarım...