Şile Darlık - Kumbaba Keşif Gezisi (01-02 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,191

sduran

Kamp III
Yer
konya
Web
homepage.mac.com
Tüm gezenbilir üyelerine selamlar :smiley:

Cumartesi günü öğlen saatlerinde Mustafa Abi (MK51) ve ben (sduran) + Erdin ve Kido Yedpada buluşarak iki araç yola koyulduk. Modoko civarından Hakan (hural) ve arkadaşı ( tabii artık sadece onun diil ;) ) Turan'ı alarak sahil yolundan şileye ulaştık. Şile - Ağva yolu üzerinde Mola restaurantta bizi bekleyen Uğur Abi (jeep34) , Yüksel (yuysal) ve Musa'nın bize önden hazırladıkları kanatları yedikten sonra şileden alışverişimizi tamamlayıp darlık barajı yakınlarında kamp kurduk. Gece 23 sularında Faruk (frkbdr) ve Korhan'ı (corehunn) almak için Tekeye kadar Mustafa abiyle ben kısa bi off road turu attık ve tekrar dört araba olarak kampa döndük. Gece yemeği ve ateş başı sohbetinden sonra dayanamayıp küçük bir tura daha çıktıktan sonra gece geç saatte çadırlarımıza çekildik. Sabah kaltıgımızda kahvaltı yapmaya şileye indik ve burada aramıza Yücel' de (yücel) katılınca ekip tamamlandı :smiley:. Güzel bir kahvaltının ardından kumbabaya yarışları seyretmeye gittik. İki saat sonra yarışlardan aldıgımız gazla tekrar tura başladık. Tabiiki yarışları seyretmeye gelen diğer gezenbilir araçlarıda aramıza katıldı :smiley: ve araç sayısı 11 e çıktı. Kum geçişi ve orman içlerinde tırmanış ve inişlerle gezimize devam ederken yolumuz sahile çıktı ve plajın sahibinin tarifi sayesinde girdiğimiz yolda çamurla ve içindeki endurocularla karşılaştık. :smiley:
Kalanını akşam yükleyeceğim resimlerden görürsünüz artık ???

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler :smiley: Çok güzel bir geziydi :smiley:

VE KAPAK FOTOĞRAFI

IMG_6195-1.jpg

Etiketler
01 - 02 Eylül Şile Darlık - Kumbaba Gezisi :smiley:

Merakla bekiyoruz Serkan.
Yalnız , '' VE KAPAK FOTOĞRAFI '' derken , ahanda bu da gelmeyenlere kapak olsun manasında mı ? ;D

Merhaba Nadir Abi

Valla bu mevsimde bu çamuru bulmak çok güzeldi ve olmanızı isterdim gerçekten
Artık kapak konusunu da herkesin anlayışına bırakıyorum ;) ;D

Kapak fotoğrafı süpermiş :smiley: Vinci yaptırdın mı yeniledin mi?

Göz banyosu için teşekkürler çocuklar...
Çamurda kalan çizmeler de bulana helal olsun (değil mi Hakan?).
Bu keyfe değerdi!..

sduran' Alıntı:
Murat vinci yeniledim ve siftahınıda yaptım :smiley: keşke sende olsaydın ???

Bulamadımki kafama göre bir araba :( Neyse artık eski Pajero.ları da kattım listeye seçenek çoğaldı belki bir şeyler buluruz, hatta HRV.yi takasa vermeyi bile düşünüyorum. Bakıcaz artık kısmet...

serkan sen bu kapak foroğrafında temiz çıkmışsın :smiley:
bence bu gezide günün ikilisi turan ve hakan dı
asıl kapak fotoğrafı üçünüzün araba üzerindeki resminiz olmazmı ?

Haklısın Yücel... Bence de... Kapakta iki fotoğraf kullanalım...
Üstelik birbirini tamamlar da...

Serkan, çamur çıkışından sonraki arabanın altını da gösteren, üç kişinin olduğu fotoğrafı, ikinci kapak fotosu olarak koy...

Ynt: 01 - 02 Eylül Şile Darlık - Kumbaba Gezisi :smiley:

Hakikatten Mustafa abi açalım bir yıkama yağlama istasyonu ama 24 saat açık olacak şekilde olmalı

Ynt: 01-02 Eylül Şile Darlık - Kumbaba gezisi :smiley:

Dakika dakika özet.. ve videolar...

14:25

14:57

14:59

15:00 ( Fotoğrafçı sandık, profesyonel çamurcu çıktı (bknz: 17:40) fotoğraf makinasını çamura bulayanların sitesi olduk)

15:01

15:02

15:32 Nefeslerin tutulduğu an... (Bu arada karşılaştığımız batmış motorcular Sedat AÇIL beye selam söylediler)

[youtube=600,470]iEV1jTxc4Ek[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=iEV1jTxc4Ek

15:51

Bir grup Oktay'ı karşılayıp batağın öbür tarafında kurtarma operasyonuna başladı... Bizde batmak için sıramızı bekliyoduk ama sonradan ilerleyen saatler nedeni ile vazgeçtik :(

15:52 (nefeslerin tekrar tutulduğu an 2 )
[youtube=600,470]Z6rdssfkyZ8[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=Z6rdssfkyZ8

16:44 Warn 8274 ve LandCruiser CJ-8'i kurtardı

16.45

CJ-8’I kurtardıktan sonra asfalta dönüp batağın öbür tarafına geçtik..

17:10 Rumelihisarı’nda boğaza karşı kahvaltı etmek yerine çamura gelen Oktay :smiley:

17:30 Warn 8274 ve LandCruiser Range roverı kurtardı

17:38

17:40

17:59

Bu arada tekrar batılan tarafa dönüp bir tane Hi-lux kurtardık.... saat 19:30'u geçmişti...

Ynt: 01 - 02 Eylül Şile Darlık - Kumbaba Gezisi :smiley:

orkun eline sağlık hem araba kullanıp hem bol bol resim çekmişsin
bu arada küçük çamur geçişleri içinde teşekkür ederim çok uğraştın ama fazla çamurlayamadın beni :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR