Sigorta.senelik Vergi Ve Muayene

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gairdneri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,521
Arkadaşlar karavan yapmak istiyorum .
En cok düsündügüm bu üc madde
malum hersene bu masraf çıkacak
düsündügüm araç 2000*2007 arası
memurum evın belkıde ıkıncı aracı olacak
bana ortalama yıllık malıyetı nedır yazarmısınız .saygılar
not:kocaeli bolgesınden cıddı olarak karavan yapmak ısteyen arkadaslarla görusmek ısterım.
kardeşim, memur isen yılda bir ay izin için karavan işine girme derim. Emekliliğin yaklaştığında tekrar düşün. Karavan sahibi olup yatırmak akıl işi değil. Ama dersenki hafta sonları illaki değerlendiririm o başka ama iki gunluk seyirler bir süre sonra çekiciliğini kaybedip rutine dönüşür. Bende memurdum yılların hayalini emekli olunca allah nasip etti gerçekleştirdim. Şimdi karavanı tepe tepe kullanıyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Allah gönlüne göre versin.

Etiketler
Cok sasirdim 2010 model karavan vergisinin 985 tl olmasina eminmisiniz 6 aylik olmasin

Eger bu fiyatlarda ise cok daha icim rahat bir sekilde aracimi karavana cevirebilirim

Tesekkur ederim bu bilgi iyi geldi
Sirf sigorta yuksek olur diye aracimi demonte yapmayi dusunuyordum ruhsatta kamyonet olarak devam edicektim kacak olarak bufiyatlarda ise hic ugrasmaya degmez

Tesekkur ederim bu bilgi iyi geldi
  1. Sirf sigorta yuksek olur diye aracimi demonte yapmayi dusunuyordum ruhsatta kamyonet olarak devam edicektim kacak olarak bufiyatlarda ise hic ugrasmaya degmez
  2. Sigorta sirketinin adini ve yetkili firmayi yazarsaniz sevinirim

Merhaba arkadaslar
Ben 20 yıllık sigorta acentesiyim
Trafik sigortası bir cok parametre ile oluşmaktadır
Ayrica şirketlerin o döneminki hasar havuzlarının durumu tarifelerini direkt etkileyen unsurdur.
Diğer taraftan araç sahibinin sicili fiyatlara direkt etki etmektedir
Bu nedenle 1300 TL olabileceği gibi 4000 gibi fiyatlarda olabilir.
Trafik poliçesi bir sorumluluk poliçesi olup kazada karsı tarafı korumaktadir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR