Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan insel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 35,622

insel

Zirve
Sevgili karavancı dostlar,
Biliyorsunuz ki son bir kaç yıldır fahiş fiyatlara ulaşan motokaravan zorunlu trafik sigortası primleriden muzdaripiz.
AVD'den tanıdığımız sigorta konusunda deneyimli Süheyl Caneri arkadaşımız bu konuyla ilgili Yapı Kredi sigorta şirketi ile görüşmüş. Motokaravanların sürekli trafikte olmayıp diğer özel amaçlı araçlar, kamyonet ve minibüsler kadar risk yaratmadığını anlatmış ve ortada bir haksızlık olduğu sonucuna varılmış.

Motokaravancı dostlardan ricam;

Eski ve yeni modellerle birlikte mümkün olduğunca fazla örnek sigorta poliçesini bilgisayarlarında tarayıp scaneri@gmail.com adresine göndermeleridir. Yapı Kredi'nin karavancılar için özel bir kampanya hazırlama ihtimali var.

MÜMKÜN OLDUĞUNCA FAZLA KARAVANCI İLE PAYLAŞINIZ.

Etiketler
Ynt: Sigorta Fiyatlarını İndirme Mücadele Duyurusu

Arkadaşlar değişen bu sigorta sistemine karşı yaptığınız haklı girişim için sizleri tebrik ederim
bu konuda acayip şekilde canı yananlardan biriyim şöyleki
90 model defender ime 180 tl sigorta öderken 3 ay önce teidaş tan aldığın 94 model defendere
1000 lira sigorta primi ödettiler tüm karavancı arkadaşların bu konuya ilgi göstermesini temenli ederim

Arkadaşlar bu konu hakkında imza kampanyası başlatılmış olup,katılımınızı ve yaygınlaştırmanızı bekliyoruz..
http://www.change.org/tr/kampanyalar/t%C3%BCrkiye-sigorta-reas%C3%BCrans-ve-emeklilik-%C5%9Firketleri-birli%C4%9Fi-motokaravanlar%C4%B1n-zorunlu-trafik-mali-mesuliyet-sigortas%C4%B1-primleri-makul-fiyatlara-indirilsin?share_id=sYFulFWjGg&utm_campaign=friend_inviter_chat&utm_medium=facebook&utm_source=share_petition&utm_term=permissions_dialog_false

Çok önemli konu için teşekkürler.
Konuyu güncel tutmaya çalışmak gerekiyor. Ben imzamı attım diğer arkadaşlar sizde lütfen.

insel' Alıntı:
Sevgili karavancı dostlar,
Biliyorsunuz ki son bir kaç yıldır fahiş fiyatlara ulaşan motokaravan zorunlu trafik sigortası primleriden muzdaripiz.
AVD'den tanıdığımız sigorta konusunda deneyimli Süheyl Caneri arkadaşımız bu konuyla ilgili Yapı Kredi sigorta şirketi ile görüşmüş. Motokaravanların sürekli trafikte olmayıp diğer özel amaçlı araçlar, kamyonet ve minibüsler kadar risk yaratmadığını anlatmış ve ortada bir haksızlık olduğu sonucuna varılmış.

Motokaravancı dostlardan ricam;

Eski ve yeni modellerle birlikte mümkün olduğunca fazla örnek sigorta poliçesini bilgisayarlarında tarayıp scaneri@gmail.com adresine göndermeleridir. Yapı Kredi'nin karavancılar için özel bir kampanya hazırlama ihtimali var.

MÜMKÜN OLDUĞUNCA FAZLA KARAVANCI İLE PAYLAŞINIZ.
Biraz önce poliçeleri gönderdim. Umarım faydası olur.
----
Merhaba

Karavanlarımız genellikle kısa süreli kullanılan ve az kilometre yapan riski düşük araçlar. Buna rağmen Ambulans ve İtfaiye gibi acil durumlarda kullanılan araçlarla aynı katagoride ele alındığından yüksek sigorta pirimleri ile karşılaşıyoruz. Ekte örnek olarak sigorta poliçelerimizi gönderiyorum.

Saygılarımızla

chenge. org 430 kişiye ihtiyaç var arkadaşlarımıza ailemize ve herkese bu konuda mesaj atmaları için rica edelim. Aynı zamanda İnsel arkadaşımızın dediği yeride mesajla poliçelerimizi yollayalımki bu konuyu boş bırakmayalım.

Bende araştırdım konuyu. Üzerine gidersek olacak gibi görünüyor. Bu arada hakkımız olanı istiyoruz arkadaşlar, imza atmaktan çekinmeyelim lütfen. Binlerce karavancı veya karavancı adayı var bu sitede, lütfen lütfen lütfen.

ben daha yeni bitirdim karavanımı 2700tl poliçe bedeli sinirden ne yapacağımı bilemiyorum ,siteyide tam çözemedim,yardımcı olursanız çok sevinirim

sigorta poliçelerinin fazla fiyatlarına yapılacak en iyi çözüm trafik kaza tutanaklarının tekrar eskisi gibi sadece Trafik polisi tarafından tutulmasıdır. Kaza oranları düşecek ( fason kaza tutanaklarının olmamasından dolayı ) + sigorta şirketleri zarar ediyoruz diyemeyecek + sigorta yaptıran araç sahipleri uygun fiyatlarla karşılaşacaktır. Hatta sigorta şirketleri her şehirde kurulacak trafik kaza tutanak timleri için ( motosikletli olması avantaj yaratır ) şehir kaza oranına göre motosiklet hibe ederek sisteme destek vermeleri yerinde olurdu. Bu konuya ilişkin sigorta şirketleri birliğine mail attım. Zahmet edip bir cevap bile vermediler.

Ankara sigortada bu aralar oldukça uygun poliçeler yapılabiliyor araştırmanızda fayda var......

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102077.90
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25659.520

Ekli dosyalar

• karavan sigortası (1).pdf
    161.1 KB · Görüntüleme: 594

Ne zamandır beni üzen ve düşündüren bu konuyu Giresun dan Kamil Bayram bey 275.24 tl ye halletti. Üstelik 5 taksit Kamil Beyin tel 0539 341 3024 ilgilenenlere duyurulur. Kendisine teşekkür ederiz.

Ekli dosyalar

161.1 KB · Görüntüleme: 478
    161.1 KB · Görüntüleme: 343

Ekli dosyalar

• Sigorta.jpg
    Sigorta.jpg
    21.4 KB · Görüntüleme: 191

Yetmezse varsa kaskonuzdan karsilanir. Yoksa cebinizden odersiniz.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkinist' Alıntı:
Yetmezse varsa kaskonuzdan karsilanir. Yoksa cebinizden odersiniz.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bilgi için teşekkürler.

Almanya‘ daki sigorta şirketlerinin çok büyük bir kısmı Anadolu için kasko sigortası yapmıyor. Nedeni bu olsa gerek. Ayrıca Türkiye‘ ye gitmek için karavan kiralamakta çok zor. Sanıyorum aynı nedenle. Bizim karavanın değeri 29.000 TL‘ nin çok altında olduğu için benim kafa yormam gerekmez ama Avrupa‘ da bu konuyu yüksek sesle konuşmamak lazım. Türkiye‘ ye gelen karavancıların sayısını etkileyebilir.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri