Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
Taner Bey ;
eğer bırakma gibi bir düşünceniz varsa affınıza sığınarak bir öneridede ben bulunmak istiyorum
Allen carr 'ın kitabını internette bulabilirsiniz 120 sayfa bir defa okuyun (atlamadan) hiçbirşey kaybetmessiniz işe yaramasa bile en fazla 2 saatiniz heba olur
kitabı okuduktan sonra anlatımlı videosunu izleyin buda internetten izleyebilirsiniz
Tüm sigara içenler bilir sigaranın ne denli zaralı olduğunu hiçbir faydası olmadığını hatta bunu en iyi bilenler doktorlar
bunun yanı sıra mühendis bilim adamları, siyasetciler, sanatcılar
yani bana göre sigaranın zaralarını tekrarlayarak kimse sigarayı bırakamaz zaten sigaranın zaralarını en iyi bilen kişiler sigara tiryakileridir.
sigara içen adama sigaradan ölceksin denilse ilk yapacağı şey sigara yakmaktır.
Bu kitap sadece yanılgıları ortaya çıkararak, sigara içme sebeplerinizi ciddi bir biçimde çürütüyor
Şuda bir hakikattir ben bu kitap sayesinde sigarayı bıraktım sende oku dediğim 10larca kişiden 1 kişi bile bu kitabı okumadı
her sigara tiryakisi sigarayı bırakmaktan korkar bu korku bilinç altına işlemiş durumdadır.
"Bir kitapla videoyla sigaramı bırakılır okadar bant sakız işe yaramıyorda bumu yarayacak demeyin benim gibi
ilk deneyeceğiniz Şeyi En sona bırakmayın benim gibi