Sigarayı Bırakanlar Listesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 965
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,549

Sigara kullanıyormusunuz?

• Evet kullanıyorum

Kullanılan: 64 33.3%
  • Hayır kullanmıyorum

Kullanılan: 128 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    192
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi

Mete bey bu konuda sizin dediklerinizin hepsine katılıyorum.İnanın kardeşimin 12. katta olan evine eskiden asansörle bile çıkıyorken rahatsız olurdum.Şimdi asansör kullanmıyorum.Hani 4x4 lerin kaya tırmanışı varya onlargibi çıkıyorum.Bir dönem evde kendimce kültür fizik hareketleri yaptım ne derece doğru idiler bilmem.İnanın o kadar dinç idimki.Şimdi bazı nedenlerden biraz ertelemek durumunda kaldım.Halbuki emekli olmadan önce çok hareketli bir yaşantım vardı.İşim gereği devamlı arazide çalışırdım.Yağmur çamur demeden hiç bir hava koşulu beni ve işarkadaşlarımı etkilemezdi.Ben devlet memuru idim.Kendimizi bu hizmete adamıştık.Maaşımızla geçinmeye çalışanlardık.Düşünüyorumda içtiğim onca sigara ve alkol acaba devamlı açik arazide çalıştığım ve uzun süreli tempolu yürüyüş (işim gereği)yaptığımdan sigarayı bırakınca vücudumdan çabucakmı uzaklaştı.Kilom ise yerindeydi.Sigaradan sonra kilo almadım.Sağlık proplemi nedeniyle biraz diyet yapıp sebzeye ağırlık verdim ve sigaradan sonra kilo verdim.
Şunu demek istiyorum insan isteyince neleri yapabiliyor.Yeterki hekimler tarafından <<sigarayı bırak cigerlerin gitmiş>>denilmeden öce isteyerek yapmalıyızki ah ulan bir sigara olsa şimdi diye düşünmeyelim.Çünkü biz toplum olarak yasaklara biraz fazla hevesliyiz.
Sağlıklı ve sigarasız günler.

Etiketler

lokosit' Alıntı:
Her geçen gün, bir öncekinden daha rahat geçiyor. Siz olayı kafanızda bitirmişsiniz zaten. Tebrikler.
BAŞARILAR SİZİN OLSUN ;)
teşekkürler
"abi sigarayı bırakacaksan kafanda bitireceksin olayı" bana bu tavsiyede bulunanları boğasım gelirdi :smiley: ama bunu söylerkende birçoğunun elinde sigara :D:D
Sıra değişmek isteyen varsa lütfen benimle irtibat kursun :D:D:D:D
bu arada kaybımız yokmu ya :smiley: bence wardır mutlaka

01. ekiNoks
02. cenkcc
03. seyyah-34
04. feroza34
05. byseyyah
06. oğlak
07. zigana78
08. Felice
09. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. lokosit
15. ekinox
16. nitroces
17. Parodi (Fatih Aydoğdu)
18. gezent-i
19. Clk PART-Business CARCARE
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)
24. gastumanna
25. Amaç
26. Zakof (2006)
27. CİNCİN (3 Mart 2006)
28. sisdagili61
29. zaferbager41
30. loganrory
31. Hayaxi (26.01.2010)
32.SEN (15.01.2007)

Mete bey bilgi için teşekkürler önerilerinzi dikkate aliyorum .
Ve bir gün o listeye bende adımı yazıcam.

Taner Bey ;
eğer bırakma gibi bir düşünceniz varsa affınıza sığınarak bir öneridede ben bulunmak istiyorum
Allen carr 'ın kitabını internette bulabilirsiniz 120 sayfa bir defa okuyun (atlamadan) hiçbirşey kaybetmessiniz işe yaramasa bile en fazla 2 saatiniz heba olur
kitabı okuduktan sonra anlatımlı videosunu izleyin buda internetten izleyebilirsiniz

Tüm sigara içenler bilir sigaranın ne denli zaralı olduğunu hiçbir faydası olmadığını hatta bunu en iyi bilenler doktorlar :smiley:
bunun yanı sıra mühendis bilim adamları, siyasetciler, sanatcılar
yani bana göre sigaranın zaralarını tekrarlayarak kimse sigarayı bırakamaz zaten sigaranın zaralarını en iyi bilen kişiler sigara tiryakileridir.
sigara içen adama sigaradan ölceksin denilse ilk yapacağı şey sigara yakmaktır.
Bu kitap sadece yanılgıları ortaya çıkararak, sigara içme sebeplerinizi ciddi bir biçimde çürütüyor
Şuda bir hakikattir ben bu kitap sayesinde sigarayı bıraktım sende oku dediğim 10larca kişiden 1 kişi bile bu kitabı okumadı
her sigara tiryakisi sigarayı bırakmaktan korkar bu korku bilinç altına işlemiş durumdadır.

"Bir kitapla videoyla sigaramı bırakılır okadar bant sakız işe yaramıyorda bumu yarayacak demeyin benim gibi :smiley:

ilk deneyeceğiniz Şeyi En sona bırakmayın benim gibi :D

(her sigara tiryakisi sigarayı bırakmaktan korkar bu korku bilinç altına işlemiş durumdadır. ) Çok doğru bir söz kesinlikle katiliyorum. :D

Allen carr kitabı bulup okuyucam inş. faydalı olur. desteğiniz için çok teşekkür ederim

01. ekiNoks
02. cenkcc
03. seyyah-34
04. feroza34
05. byseyyah
06. oğlak
07. zigana78
08. Felice
09. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. lokosit
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)
24. gastumanna
25. Amaç
26. Zakof (2006)
27. CİNCİN (3 Mart 2006)
28. sisdagili61
29. zaferbager41
30. loganrory
31. Hayaxi (26.01.2010)
32.SEN (15.01.2007)
33.sebiha33

35 yıl içtim günde iki paket olmak üzere hatta zaman zaman tütün sardım, filtresiz bafra içtim yıllarca dört yıldır içmiyorum, çok zor oldu ama demekki imkansız değilmiş... çok rahatım artık özgürüm, sadece azıcık kilo sorunum oldu :D

Bu gün DÜNYA SİGARAYI BIRAKMA GÜNÜ' dür. Sigarayı bırkmayı düşünen arkadaşlar için iyi bir fırsat ;) :smiley:...

[attachment=1]

49250.jpg

Sigarayı bıraktıktan sonraki birkaç gün eziyet ama 1hafta dolunca keşke daha önce bıraksaydım diyecek kadar rahatlayacaksınız.
Bırakan arkadaşlar, bol sıvı alın, çok faydası olur.

hayaxi' Alıntı:
Yokmu yeni bırakan arkadaşlar
yeni başlayan varmı peki ??

Sayenizde var :D
Allen Carr nedir bilmezken geçen hafta sizin mesajınızı okudum. Aynı gece internet sitelerindeki tüm yazıları okudum ve videoları izledim.
Cumartesi de seminere katıldım. 6 Şubat 2010..
Yaz civarı bırakma denemem olmuştu. Nikotin sakızı ile. Ama 2,5-3 ay dayanabilmiş geri dönmüştüm. Çünkü hergünüm işkenceydi. her sabah sigara isteyerek uyandım :D
rakının tadı yoktu.
Sohbetinde..

Allen carr yöntemi çok acaip :smiley:
8 gün oldu. Sigara aklıma geliyor elbet. Dile kolay 20 senelik kanka.. Ama canım istemiyor :D
Hadi hayırlısı bakalım diyelim.

Ha bu arada seminere "Ben sigarayı seviyorum, bırakmak istemiyorum.. Ama bırakmam gerektiğini biliyorum" diyerek gittim :D Çıkarken anladım ki aslında hiç sevmemişim. Bir çamur varmış ortada beni resmen itmişler :D Bırakanlara değil ama hiç denememiş olanlara saygım bir kat daha arttı :smiley: Onlar çok acaip canlılar ;D

34 STE 1961' Alıntı:
37 sene günde ortalama 2 paket sigara içen ben, 23 ocak 2010 günü biraktım ve hala içmiyorum.
İnşallah da içmeyeceğim.
Kesinlikle nefes almam bile değişti...
34 STE 1961 İnşaallah temennilerinize candan katılıyor ve sizi tebrik ediyorum.aramıza hoş geldiniz bundan sonraki yaşamınızda size sağlık,sıhhat,afiyet ve bütün aileniz ile birlikte mutluluklar diliyorum. Adınıza yakışır bir numarada aldınız hayırlı olsun. ;) :D
saygılar

01. ekiNoks
02. cenkcc
03. seyyah-34
04. feroza34
05. byseyyah
06. oğlak
07. zigana78
08. Felice
09. Kasif
10. melinda
11. reis28
12. 2fast4u
13. züğürt gezençi
14. lokosit
15. ekinox
16. nitroces
18. gezent-i
20. orsa
21. Hayko
22. zoraki
23. ecirman (1997)
24. gastumanna
25. Amaç
26. Zakof (2006)
27. CİNCİN (3 Mart 2006)
28. sisdagili61
29. zaferbager41
30. loganrory
31. Hayaxi (26.01.2010)
32.SEN (15.01.2007)
33.sebiha33
34.34 STE 1961

Merhabalar,
Sigarayı bırakanlar zaten + 1 öne geçtiler.
Bakın bundan sonra hayatınızda neler değişecek inanamayacaksınız.
eftalYa arkadaş,rakının da tadı yoktu sohbetinde demişsiniz,sigaradan öncemi yoktu?Bence öyledir.
Ben şimdilik sakatat lardaki (ciğer deki) sorun nedeniyle rakıya bir süredir ara vermiştim.Yaklaşık 2 yıl kadar.Mevsim kış bir arkadaşım bana şahane bir kavun gönderdi en sevdiğim şey (ağzınız sulanmsın yok be sulanırsa sulansın)kavun ve beyaz peynir (Ezine TT Çamlıcalı tam yağlı tek geçerim Edirneliler darılmasın) eşliğnde yeni rakı.Bence gerisi yalan.Sigaradan sonraki ilk birlikteliğimdi.Aman aman o ne tat ne lezzet.Karar verdim uzun süre bu tattan mahrum kalmamak için azar azar içimeye.
Herşey gönlünüzce olsun,sağlıkla kalın.

sisdagili61' Alıntı:
Merhabalar,
Sigarayı bırakanlar zaten + 1 öne geçtiler.
Bakın bundan sonra hayatınızda neler değişecek inanamayacaksınız.
eftalYa arkadaş,rakının da tadı yoktu sohbetinde demişsiniz,sigaradan öncemi yoktu?Bence öyledir.
Ben şimdilik sakatat lardaki (ciğer deki) sorun nedeniyle rakıya bir süredir ara vermiştim.Yaklaşık 2 yıl kadar.Mevsim kış bir arkadaşım bana şahane bir kavun gönderdi en sevdiğim şey (ağzınız sulanmsın yok be sulanırsa sulansın)kavun ve beyaz peynir (Ezine TT Çamlıcalı tam yağlı tek geçerim Edirneliler darılmasın) eşliğnde yeni rakı.Bence gerisi yalan.Sigaradan sonraki ilk birlikteliğimdi.Aman aman o ne tat ne lezzet.Karar verdim uzun süre bu tattan mahrum kalmamak için azar azar içimeye.
Herşey gönlünüzce olsun,sağlıkla kalın.
+ İnleyen nağmeler ;D
rakı onsuzda gitmiyor :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR