16-36 yaşlarım arası , 20 yıl tutkuyla içtikten sonra Kasım 2007 de ayrıldık , 2 yıl dolmak üzere. Hiç kolay olmadı ayrılık , ilk zamanlar hep ağlamaklı baktık birbirimize. Aklıma geliyor hala eski arkadaşım , yeniden başlamaya korkmuyor da değilim. Ama onsuz geçen hergün biraz daha kuvvetlendiriyor iradeyi. Ben oğlum için bıraktım , erken ayrılmayalım diye 15. ekinox
Ana"aa biri bayan biri bay ne ilginç bir manzara ekiNoks - ekinox bazı yabancı dillerde olduğu gibi bay da kalın bayanda ince hitap edilmesi gibi bu bir tesadüfmü yoksa bir akrabalıkmı söz konusu ilgililer sanırım bu konuya bir açıklama getirirler
Ana"aa biri bayan biri bay ne ilginç bir manzara ekiNoks - ekinox bazı yabancı dillerde olduğu gibi bay da kalın bayanda ince hitap edilmesi gibi bu bir tesadüfmü yoksa bir akrabalıkmı söz konusu ilgililer sanırım bu konuya bir açıklama getirirler
Ekinoks ya da gün tün eşitliği, güneş ışınlarının ekvatora dik vurması sonucunda aydınlanma çemberinin kutuplardan geçtiği an. Gündüz ile gecenin eşit olması durumudur. Yılda iki kez tekrarlanır.
Kuzey Yarıkürede yaklaşık olarak 21 Mart İlkbahar Ekinoksu - 23 Eylül Sonbahar Ekinoksudur.
Güney Yarıkürede yaklaşık olarak 21 Mart Sonbahar Ekinoksu - 23 Eylül İlkbahar Ekinoksudur.
Kemal abi tamamen tesadüf. Hepimiz Gezenbilir ailesinden olduğumuza göre akraba da sayılabiliriz tabii..... ;D ;D ;D
Arkadaşların çok doğru söylemiş ;D
Sigaraya verdiğin parayla oooooo boğazından kısmak zorunda kalırsın ;D
Adamın biri günde bir paket sigara içiyormuş.
Arkadaşlarına da sigara çok faydalı bir şeymiş, ben daha önce niye içmemişim diye dert yanıyormuş.
Tabi arkadaşları şaşkın şaşkın dalgamı geçiyor diye dinliyorlarmış.
Adam bu sigara beni, eşim ve 3 çocuğumu 5 yıldızlı otelde bir hafta, 10 gün krallar gibi yaşatıyor demiş.
Meger adam sıgarayı bırakmış, bir yılda biriktirdiği para bütün masraflarını karşılıyormuş