Cekme karavan
Yeni Üye
Çok teşekkür ederimKavak su konrası 1 cm ile 1,5 cm kullanabilirsiniz. Tabanını sudan korumak için zift (pütür) sürmenizi tavsiye ederim.
Çok teşekkür ederimKavak su konrası 1 cm ile 1,5 cm kullanabilirsiniz. Tabanını sudan korumak için zift (pütür) sürmenizi tavsiye ederim.
Harika! Keyif başlasın...Karavanımızı tamamladık...
Artık yollardayız...
Ekli dosyayı görüntüle 639505
Ekli dosyayı görüntüle 639506
Ekli dosyayı görüntüle 639507
Ekli dosyayı görüntüle 639508Ekli dosyayı görüntüle 639509
Çok güzel. Sıfırdan bir karavan yapımı. Ne macera ama...Yeni tanıtım videoları için YOUTUBE kanalıma abone olabilirsiniz.
Video: https://youtu.be/AmlvlpYwujA
Harika olmuş.Lazer kesimle mikadan (pleksi glass) kontrol panelimizi hazırladık. Beyaz mika üzerine ahşap desenli folyo yapıştırdım. Onun üzerine de saydam folyoya (sticker) lazer yazıcı ile yazı ve simgeleri bastım. En son üzerine bu saydam folyoyu yapıştırdım. Sanırım güzel oldu. Ne dersiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 639436
Ekli dosyayı görüntüle 639437
Laminant parkeyi böyle döşememeniz gerekiyordu keşke bir bilene sorsaydınızTabana laminat parke döşedik...
Ekli dosyayı görüntüle 639128
Ekli dosyayı görüntüle 639125
Ekli dosyayı görüntüle 639126
Ekli dosyayı görüntüle 639127
Hata nerde?erekiyordu keşke bir bilene sorsaydınız
takipöncelikle emeğinize sağlık malum ülkede hazır yapımların fiyatları çok arttı bizde yapmayı düşünüyoruz şaseyi belgeli alacağız üst yapı kabin için herhangi ruhsat gereksinimi var mı süreç nasıl işliyor bilgilendirirseniz sevinirim