Güzel oluyor...Yatağa dönüşebilir oturma grubunu yapmaya başladık. 3x4cm çıta ile iskeleti oluşturdum. Üstte kavak kontrplak ile açılır kapak koyduk. Yanlara iç kaplamadan artan PVC lambriyi kullandık. Süngerleri bir koltukcuya yaptırmayı düşünüyorum. Ortaya da teleskopik masa...
Ekli dosyayı görüntüle 639311
Ekli dosyayı görüntüle 639312
iskelet kısmı çok iyi olmuş ellerinize sağlık. yalnız kafama takılan bir konu, ağırlıktan kaynaklı mı yoksa parçaları değerlendirmek için mi lambiri seçtiniz zira oturma alanlarının alın kısımları çokça ayak darbelerine maruz kalabilir pvc lambiri de malum zayıf bir yapısı var ilerleyen zamanlarda çökme veya deformasyon oluşmaz mı? (merakımdan )Yatağa dönüşebilir oturma grubunu yapmaya başladık. 3x4cm çıta ile iskeleti oluşturdum. Üstte kavak kontrplak ile açılır kapak koyduk. Yanlara iç kaplamadan artan PVC lambriyi kullandık. Süngerleri bir koltukcuya yaptırmayı düşünüyorum. Ortaya da teleskopik masa...
Ekli dosyayı görüntüle 639311
Ekli dosyayı görüntüle 639312
Haklı olabilirsiniz. Deforme olursa faklı bir malzeme ile değiştirebilirim.iskelet kısmı çok iyi olmuş ellerinize sağlık. yalnız kafama takılan bir konu, ağırlıktan kaynaklı mı yoksa parçaları değerlendirmek için mi lambiri seçtiniz zira oturma alanlarının alın kısımları çokça ayak darbelerine maruz kalabilir pvc lambiri de malum zayıf bir yapısı var ilerleyen zamanlarda çökme veya deformasyon oluşmaz mı? (merakımdan )
Oturma alanı güzel olmuş hocam masa ebatları nasıl 4 kişilik bir aile için yeterli alan olacak mı?
Masa 75x75 cm olacakOturma alanı güzel olmuş hocam masa ebatları nasıl 4 kişilik bir aile için yeterli alan olacak mı?
Çok güzel.Oturma grubunun süngerleri tamam. Teleskopik masa ayağımız da hazır.
Ekli dosyayı görüntüle 639351
Baştan sona çok başarılı bir çalışma olmus. Güzel günler de kullanmanızı dilerim.Oturma grubunun süngerleri tamam. Teleskopik masa ayağımız da hazır.
Ekli dosyayı görüntüle 639351
Kavak su konrası 1 cm ile 1,5 cm kullanabilirsiniz. Tabanını (alta bakan) sudan korumak için zift (pütür) sürmenizi tavsiye ederim. Önce konraya zift sürün, sonra montaj.Baştan sona çok başarılı bir çalışma olmus. Güzel günler de kullanmanızı dilerim.
Şuan bende 1980 model bir Eriba çekme karavanı yenilemeye çalışıyorum. Paylaşımlarınız çok faydalı oluyor.
Şase üstü taban kaplaması için hangi metaryali kullandığınız acaba? Özellikle su ve nem geçirmemesi için ne tavsıye edersiniz?