Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onat Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,989
Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Mortordan önce aksesuar işleri olucak yükseltme kiti kaput dodik panjur roll bar gibi. Masraf edicez yani o yüzden motor bi 3 4ay sonraki iş ama işlemler başladığında buradan paylaşıcam hepsini

Etiketler

onat' Alıntı:
Mortordan önce aksesuar işleri olucak yükseltme kiti kaput dodik panjur roll bar gibi. Masraf edicez yani o yüzden motor bi 3 4ay sonraki iş ama işlemler başladığında buradan paylaşıcam hepsini

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93480.0

Ben de Dediğiniz gibi motora kadar bir sürü eksiğim var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91724.msg1190497#msg1190497

Buda benimkisi yazan fiyata bakmayın ilk Defender ım olduğu için biraz pahalı yazdım :p

nihat53' Alıntı:
Benim cözümüm ;
Diesel 2.5 n/a motorum var modeli 12J .
Bunun icin ingiltreden 100£ e 19j model nolu 2.5 turbo diesel motoru satin aldim.
Bunun uzerindeki tum benimkinden farkli parcalari getirtecegim . Sonra alinan motor cöpe.
Yada daha profesyonel bir ingiliz firmasindan sadece bu parcalari benim motora uygulamak uzere full revizyonlu bir seti 750£ e alabilirsiniz. Biliyorum kimse onermiyor. Ama ben kendim takıcam "yaptım olmadı " diyecegim.
Dayanmayan sorun cikartan parca uzerinde numara yazili olan blok :/ ancak soylenilen paralara denenebilir.
Gecerse gumrukten, takilip denenir. Sonunda ne de olsa en kotu kol cikarir.
Zaten satmaya kalksaniz para eden birsey degil.

Dixie' Alıntı:
Alt tarafı bir motor değişecek, motordan önce yasal prosedürlerle ilgileniyoruz çin işkencesi bu olsa gerek. Oraya git onay al buraya git onay al onun nazını bunun katırını çek. Bir yerde bir şeyler yanlış gidiyor ama nerede? ??? ??? Eğer paylaşırsanız yapılan yasal işlemleri yakından takip edeceğim.
Çin işkencesi olsa gene iyi bu yıl devlet destekli yani %50 si hibe bir tarım makinası aldık almaz olaydık bir prosedürler varki dosyalar evraklar bir çok kuruma git gel çeşitli kişilerden imza al orada dalga geçenmi ararsın saçma sorularla insanı sinir edenmi ararsın sanki parasını ceplerinden veriyor p.....venkler hatta taş koymak için ellerinden geleni yapıyorlar katil olmamak elde değil lanet olsun böyle düzene.

onat' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=91724.msg1190497#msg1190497

Buda benimkisi yazan fiyata bakmayın ilk Defender ım olduğu için biraz pahalı yazdım :p
satılıkmı hala :smiley: bence satmamalısınız çok sade ve güzel araç :smiley: bu arada landrover adventure Türkiye hakkında nerden bilgi alabilirim ?

ve Adana plakaymış aracınız :smiley: Adana'da oturuyorsanız yada Adanaya uğrarsanız tanışmak isterim benim aracım da hazır olduğunda :smiley: 300tdi motor atılıyor şuan araca

Evet satılık hala yeni bir araç buldum o yüzden fiyatı 24.000 TL ye çektim satabilirsem yeni bulduğum aracı almayı planlıyorum. İstanbulda oturuyorum aracı adanada bir akrabamdan satın aldım plakayı değiştirmedim :smiley:

Adventure organizatörü kuzenim face sayfası burası https://www.facebook.com/groups/273870869397103/?fref=ts

Merak ettiğiniz birşey varsa bende cevaplayabilirim buradan

adventure Türkiye sayfasını baştan sona okudum :smiley: yaz okuluyla çakışmaz ise bi ihtimal katılabilirim tabi gruba kabul edilirsem :smiley:

gerekli bilgiyi özel mesajdan gönderdim :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR