bigalı' Alıntı:Hep bir üst model araç için.Şu anki düşüncemde o 2007 üzeri h direksiyonlu bir lada
Tecrübeli Lada'cıların çoğu neden ellerindeki Niva'ları 2007 model üzeri araçlar ile değiştirmeyi istiyorlar? Özel bir nedeni var mı? (motorda bir yenilik, vb gibi) Niva ilanlarında çoğu kez şu ibareye rastlıyorum "aracı satmamdaki amac 2007 ve üzeri model almaktır.."
oktaybaba' Alıntı:Tecrübeli Lada'cıların çoğu neden ellerindeki Niva'ları 2007 model üzeri araçlar ile değiştirmeyi istiyorlar? Özel bir nedeni var mı? (motorda bir yenilik, vb gibi) Niva ilanlarında çoğu kez şu ibareye rastlıyorum "aracı satmamdaki amac 2007 ve üzeri model almaktır.."
Evet aynen reis ustamın dediği gibi.Mesela ben eşim de bu aracı arada kullandığı için h.direksiyonlu bir niva almayı düşünüyorum.reis28' Alıntı:Sebep sadece aracı yenilemek 2005 model nivayla 2011 niva arasında cok bariz farklar yoktur lakin yeni yeni dir tecrübeli nivacılar bu aracları yeni alırlar üç beş sene kulalanırlar sorunsuz bir şekilde kullanırlar birde üst modellerde hidrolik direksiyon secenegi vardır niva için HD direksiyon büyük ayrıcalıktır
emre_ozk' Alıntı:Bende şuan 2005 niva var 2 yıl önce aldım, sıfır almadığıma pişmanım. Bir sürü sebep sayabilirim.
Tek araç olarak kullanıyorum aldığıma pişman değilim. Ama keşke sıfır alsaydım. Aldığınız arac 2005 model olsada temiz diye alıyorsunuz ama 1 yıl sonra bir sürü masrafı çıkıyor. Değişmeyi düşünüyorum ama bana göre nivanın yerine alabilecek bir araç yok. ikinci bir araç almaya niyetim var.alpino' Alıntı:zannedersem niva aldıgınıza pişman değilsiniz. :
Tek araç olarak kullanıyorum aldığıma pişman değilim. Ama keşke sıfır alsaydım. Aldığınız arac 2005 model olsada temiz diye alıyorsunuz ama 1 yıl sonra bir sürü masrafı çıkıyor. Değişmeyi düşünüyorum ama bana göre nivanın yerine alabilecek bir araç yok. ikinci bir araç almaya niyetim var.
29000'lik duster 4x2Karadeniz Otoyolu' Alıntı:29 milyarlık Dacia Duster dan sonra Lada Nivalarında sıfırı 20-21 milyara iner heralde..
Arazi özelliklerine önem verenler için Niva, Asfaltta uzun yol isteyenler için Duster
olasiliksiz' Alıntı:Nasıl 2005 model araç o öyle 1 yıl sonra birsürü masraf çıkarıyor. Onun yerine 85 model toyata alın daha az masraf çıkarır.
Ama sizin gittiğiniz yaylalarada Ford transit de gidiyor.
hakanbusa' Alıntı:85 model Toyota ile bizlerin(Nivacıların) girdiği hard parkurlara girseniz. Toyotanız'ı oraya gömersiniz. 1. si kg farkı. 2.si ebat farkı. 3. Parça fiyatı farkı. 4. Parça bulunabilirliği farkı. Deseniz ki ben yaylalara gidiyorum ve kamp yapmayı seviyorum, o zaman, Toyota biçilmiş kaftan. Dediğiniz gibi sorunda çıkamaz, parçada sağlam kalır. Ama sizin gittiğiniz yaylalarada Ford transit de gidiyor.