Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gabara Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,649

gabara

del mundo
Yer
izmir
Nefes alabilen ve su gecirmeyen, cabuk kuruyan teknik kumastan üretilmis outdoor ve günlük kullanim icin ceketler

Ceketler, tüm outdoor ceketlerin klasik özelliklerini barindirirlar:

º ayarlanabilir velkrolu (cirtbantli) kollar,

º ihtiyaca bagli olarak acilip kapanabilen havalandirmali koltuk altlari,

º terletmeyen astar,

º uygun yerlerde gerekli cepler,

º gizli kapson,

º cift yönlü fermuar,

º dikisleri su gecirmezligi garanti etmek icin isil islemle yalitilmistir (kumasin en zayif yeri olan dikislerin su almasi önlenmis olur böylece %100 su gecirmezlik saglar)

º Vücuttaki su buharini disari atan ve su almadigi icin daima kuru kalmanizi saglayan teknik kumastan mamüldür.

º Ceketi tasimayi ve saklamayi kolaylastiran, cantaniza kolayca sigacak hale getiren cantasi da yaninda hediyedir.

Ceketler bayan modeli olup kirmizi ve siyah renklerdedir. Etiketleri üzerindedir ve hic kullanilmamislardir.

55 TL

Etiketler
Ynt: Sıfır Bayan Outdoor, Trekking, Kamp Ceketleri

Fotograflarını yüklüyorum

Outdoor ve günlük kullanıma uygun ceket. [attachment=1]

Rüzgar ve su geçirmez, aynı zamanda nefes alabilen ve terletmeyen kumaş. Bu sayede vücudunuz hep kuru kaldığından üşümezsiniz.[attachment=2]

Karanlıkta farkedilmenizi sağlayarak güvenliği arttıran 3M ürünü Scotchlite marka reflektörlü. Özellikle geceleri, en çok da motorsiklet kullananların güvenliğini arttıran bir özellik. Sloganı "We make people visible" İnsanları görünür kılıyoruz. [attachment=3]

Arka alt kısım nispeten daha uzun, böylece kalçayı ve üst baldırı da koruyor. Aynı zamanda oturup kalkarken de kolaylık. Hem alt hem de üstten açılan çift yönlü fermuarlar. Dikiş yerleri tam su geçirmezlik için yalıtılmıştır.[attachment=4]

Kumaşın kir-leke tutmasını zorlaştıran, kumaşı daha dayanıklı, nefes alabilir ve bakımı kolay yapan DuPond patentli Teflon malzeme içerir.[attachment=5]

FOTO 068.jpg

FOTO 069.jpg

FOTO 071.jpg

FOTO 072.jpg

FOTO 064.jpg

SADECE TEESSÜF EDİYORUM BODRUMDAN SENİNLE ALIŞVERİŞ YAPAN ARKADAŞINI UNUTTUN BEN SİTEYE BAKMASAM O KADAR FARKLI ÜRÜNÜ SATTIĞINI GÖRMEYECEKTİM HANİ YENİ BİŞEYLER GELİNCE HABERDAR EDECEKTİN NELER KAÇIRMIŞIM NERLER YAZIKLAR OLSUN
SEVGİLERİM
serkaner@hotmail.com

Dostum zaten msn'mde varsın, telaşa mahal yok.
Daha var elimde, fiyatı da 45 yaptım.

Metin bey, özelinize mesaj gitmiyor, kargoyu dün verdim bir tane L beden, güle güle kullanın.

evet devam ediyor ancak maalesef eylül ayında kargoya verebilirim, tatildeyim su anda.

Ceketleri 43 TL yaptım (3 lirasını zaten İş Bankası alıyor havale masrafı için elime 40 geçiyor). Bunlar elimdeki son ceketler. Epey satıldı bunlardan.

gabara' Alıntı:
Ceketleri 43 TL yaptım (3 lirasını zaten İş Bankası alıyor havale masrafı için elime 40 geçiyor). Bunlar elimdeki son ceketler. Epey satıldı bunlardan.

kalıpları normal kalıplar dimi. S beden var mı?
bir de resimdeki gibi rengi pembe mi? siyah da var mı hala?
ya bedeni olmazsa ne yaparız?
birine hediye edersin yöntemi mi yoksa geri yolla paranı iade edeyim yöntemi mi olur? :smiley:
almadan evvel seçeneklerimi bileyimde sonra sorun olmasın
iyi satışlar

Merhaba,
Fotografta ceketler pembe cikmis ama kırmızı aslinda. Tam siyah kalmadi elimde. Bedenlerden sadece S ve M kaldi.
Izmirdeyseniz deneme sansiniz olabilir. Odeme icin ozelden mesaj atin görüselim. Kolaylik mevcuttur.

bir adet m beden alma şansım kaldımı. 0536 846 85 03 aygül

Beden ve kalip konusunda tereddüt oldugu icin ceketin olculerinin fotografini yolluyorum.

Omuz dikisinden diger omuz dikisine kadar 47 cm.[attachment=1]

Ense dikisinden arka taraftaki etege (kalcaya inen) kadar 70 cm. (Onemli not, outdoor ceketlerde on etek arka etekten daha kisadir kalcaya inen kisim daha uzundur, buradaki arkaya inen etegin uzunlugudur)[attachment=2]

kc1.jpg

kc2.jpg

kusura bakmayın.hala haberleşemedik.hesap numarasını sitede bulamadım.iletirseniz hemen göndermek istiyorum..dediğim gibi s beden varsa ondan.yoksa m beden.siyah olursa iyi olur olmazsa farketmez.teşekkür ederim.aygül.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR