Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 8 bir çeyrek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,933

8 bir çeyrek

Suzuki vitara 1.6 -3 kapı 16 valf japon testeresi
Yer
istanbul
4 adettir para deliklidir orta göbekleri mevcuttur fiyatı 1100 tldir ve sondur 0533 761 70 19.bayram

DSC00830.jpg

Etiketler

Ynt: Sıfır 10 inch cant 5 bijon cj,ler için

aynı çelik 10 inç jantın farklı modelleri varmı ve jantlar sıfırmıdır?

Şu an için başka jant yok zaten sıfırınıda bulmak biraz zor jantların rafta çekilmiş resimleri var dikkat edersen. ;)

kolay gelsin, hayırlı satışlar.

bu jantların para delikli olanı değilde, üçgen delikli olanını bulabilirseniz aynı rakama ben müşteri olabilirim.

Dükkan istanbulda Bayram abinin:smiley:)
Hayırlı satışlar abi..

hoşbulduk teşekkür ederim bu jantları kesın düşünüyorum birde dün aksam maksıs mudzılla buldum ama jant 16 nasıl yaparız bilmiyorum çünkü lastik ihtiyacımda var 33.12.5.15 bulmak zor mudzilla hic yok 33.12.5.16 lastik var bu sefer jant yok usta bı çözüm

jantlar ofsetli deilmi daha detajlı resimler atabilirseniz sevinirim bu jantlar 33/13.5/15 lastiklerle flanşsız kullanılabilirmi 77 model cj5 te?

merhabalar sanırım piraziz yanılmıyosom demi cantlar 8 ınc su an aracın altında kullanıyorum 77 model cj7 GİRESUN MERKEZ bakmak ıstersenız görusebılırız.murat 0539 231 70 80

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR