Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,190

Etiketler

Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

aozturk' Alıntı:
içim rahat emin ol...senin 80 de hazırmı Olcayto..
%50 diyelim Ahmet bey, yan barlar yarın Nedim usta tarafından takılıyor.Yükseltme gelmiş ama ne hikmetse 3 haftadır çekemiyorlar.dün aradığımda bugün, yarındı...hafta sonuna kadar kısmet diyorum.Vinç için Bülent abi ile model konusunda karar verdik, bayram sonrası sipariş veririz diye konuşmuştuk.stoklarda varmış, bir hafta 10 gün kadarda o sürer..işte böyle benim durum... ;D ;D

Bende ordaydım nasıl görmedim sizi? hatta haftanın dört günü Belgrad'tayım. Dünde sevgililer ormanının yanındaki eski kum ocaklarına gittim. Kumda en az çamur kadar zevkliydi. Bu arada resimlerde araçlarda on numara.

ahmet abi onda bi landrover askıdır gidiyo toyotayı falan gözünün gördüğü yok ;D

güzel gün geçirmişsiniz

ahmet abi sen ii başa çıkıyosun bu land rovercılar la ;D

eylenceli bir gün olmuş,ama land yakıyor ortalığı,renk tam oturmuş orjinalinde varmı bilmiyorum ama size bol bol keyifli km'ler dilerim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR