Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tolgas Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 176
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,190
Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

bende onu diyecektim navara sankı çamura batırılıp cıkarılmıs gibi disco da bişe yok..

Etiketler

mertbirincioglu' Alıntı:
navarayı gören savaştan çıkmış sanır tepeden tırnağa çamura bulanmış...discoya bakan asfaltta gidiyor zanneder sileceklerini bile çalıştırmamış tertemiz duruyor bunun sebebi nedir merak ettim şans mı tesadüf mü...çok güzel görüntüler paylaşım için teşekkürler...

Kavgada söylenmez bu...
Biri Pikap diğeri Arazi Aracı.

ta2sh' Alıntı:
Kavgada söylenmez bu...
aslında teknik olarak o navaranın dodiklere ihtiyacı var dodik takılırsa çamurdanda kurtulur ;D ;D

Off Road aracının çamurlanmasınımı dert edicez yahu çamurlanamayan düşünsün :smiley:

dıkkat edersenız bnm arabanın lastıklerı arabadan dısarda kalıyo birinci sebebi bu diğeri ise discoda ön orta arka kilit olması ;D kilitlerı açınca pek bi patinaj çekmiyo bildiğiniz gibi

ta2sh' Alıntı:
Kavgada söylenmez bu...

bu konuyu kilit takıldıktan sonra bikere daha konuşalım isterseniz ;D

he ramazanın arabada kılıt yok guc bos lastıge akıyor boyle olunca bosta kalan delı gıbı patınaj cekıyor bende full kılıt var paletlı kepce gıbı yanı 4 lastık aynı zamanda esıt donuyor guc kaybı yok boyle olunca arabaya camur atamıyor patınaja kalmıyor araba :D

ya bırak Cem Tolga kardeşim dalmıştır aslanlar gibi heryere derin filan demeden sen kenardan çamur sıçramasın boyama diye yavaş gitmişsindir ;D ;D ;D

bende biraz dalma potansıyelı oldugundanda kaynaklanıyo olabılır kürşat abi doğru diyosun ;D ama cem abininden benden kalır yanı yok ;D

ya zaten şaka maka denilenler doğru araba ne kadar lastiği boşa çeviririse o kadar çamurlanır, birde lastik ne kadar dodikden dışarıda ise.

yağmurlar 3 gün sürecek diyordu gene güneş açtı ya

yağar yağar bu haftasonu güzel bi yerlere gitmek lazım ;D

elinize sağlık, iyi bir pazar geçirmissiniz.....

Tolga, senin önde vinç yokmuydu....en son gittiğimizde, sen arabayı yeni aldığında yani, var diye hatırlıyorum.......

Cem, güle güle kullan yeni boyalı hali yakışmış....bir kere mi vinç açtınız....sentetiği deneme fırsatı çıktımı...bu hafta Bülent abi ile bizim vinçlerinde siparişini verelim, ondan sonra birer takım daha sipariş edip bizimkilere de takalım....

Bu hafta sonu 2 vx80 olucak bir terslik olmazsa ;D

olcay abi vinc wardıda tampon yapılıyo suan ondan dolayı söktüm ..... bu haftasonu güzel bi yer ayarlasakta gitsek süper olucak

vinci 1 kere açtık hıc bı sıkıntı yok halatta.... ben komple oturdum bıkere ordada cektı aldı halat gayet saglam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR