Ynt: sevgili karavanım
Arkadaşlar iyi dileklerinize ve araç bakımından yol göstermelerinize sonsuz teşekkürler. Dün akşamdan beri karavancı arkadaşlarla yaptığımız konuşmalar neticesinde çekme karavanı kendi aracım olan Hyundai Starex ile çekmeye karar verdik. Dostların hepsi bunun daha mantıklı lacağını, 3.25 lik çekme karavanın bu araçla çok rahat çekileceğini, yakıt sarfiyatının çok fazla olmayacağı ve gittiğimiz yerlerde yolculuk esnasında fazla yükün bizim aracımızda olmasının daha iyi olacağı gibi nedenlerle bu kanıya vardık. Gönlüme göre uygun ve temiz bir araç zaten bulamadım ve en önemlisi ben aracımı çok seviyorum. Tek eksi yanı vizesinin her yıl olması ve yıllık vergisi. Ne yapalım buna şimdilik katlanıcaz. Hiç olmassa bildiğim ve sevdiğim aracımı kullanmış olacağım. Ayrıca Minibüsün arkası çok geniş ve arkadaki 3 lü koltukda ön koltuğa yatıp birleşebildiği için gerekirse burada bile yatılabilir. Ayrıca köye gidip gelirken yok merdiven koy, yok eşyaları yerleştir. Tıka basa dolduruyoruz, o sebeple Minibüs işi daha cazip gibi geldi. Şimdi iş arkaya çeki demiri taktırmaya geldi. Sizlerden şimdiki ricam İzmirde bu işi layıkıyla yapan ve garanti veren, belgeli yerleri belirtir ve kaça malolacağını yazabilirseniz çok sevinirim. Tüm dostlardan görüş bekliyorum.
Selamlar ve sevgiler.