Sevgili Dediğin...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gatto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,014

Etiketler

Ynt: Sevgili Dediğin...

.. mümkün mertebe saçmalamaz, saçmaladığı zaman efendi gibi özür diler ve bundan yüksünmez, özür dilediği zaman da bu, aynı saçmalamayı bir daha yapmamak için samimi bir gayret göstereceği anlamına gelir :smiley:

sana çiçek almasını ima ettiğinde "ama bunlar yenmez ki...ben sana meyve alayım. ne güzel yersin işte." diye bir öneride bulunmaz :D (erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini söyleyen muhteremin önünde saygıyla eğiliyorum.)
yemek masasının üstündeki mumları "ama bunlar neden boşuna yanıyor?" diyerek söndürmez :D (haklı! elektrikler kesik değil ki...)

karısı yıldönümlerini azcık unuttu diye tafra yapmaz(unutmadım;birazcık geniş zamana yaymıştım oysa)

Hazelnut King' Alıntı:
..eger futbol izleyen bir sevgili bulursan ki imkansız ....

sevgili fındık kralı;
vakit ayırıp bizim seviyesiz lig maçlarını izleyecek değil herhalde sevgili dediğin.. mesela, dünya kupası maçlarını bu site hatunlarının çoğu izlemiştir bence.. düzgün futbol olsun (yani her iki takım da akıcı, akılla kurulmuş ve teknikle süslenmiş zevk veren bir oyun sergilesin), millet ona buna pis pis küfretmek yerine adam gibi takımını desteklesin, spora çirkef bulaşmasın, izler o zaman merak etme sen ;)

NoRiskNoFun' Alıntı:
sevgili fındık kralı;
vakit ayırıp bizim seviyesiz lig maçlarını izleyecek değil herhalde sevgili dediğin.. mesela, dünya kupası maçlarını bu site hatunlarının çoğu izlemiştir bence.. düzgün futbol olsun (yani her iki takım da akıcı, akılla kurulmuş ve teknikle süslenmiş zevk veren bir oyun sergilesin), millet ona buna pis pis küfretmek yerine adam gibi takımını desteklesin, spora çirkef bulaşmasın, izler o zaman merak etme sen ;)

kesinlikle katılıyorum ama futboldan ziyade takım sporlarında izlemesi en keyifli spor basketbol bence :D ;D

işte tüm düğüm burada çözülüyor. sizin çok seviyesiz aşağılık iğrenç dediğiniz şeylerin aslında biz erkeklerin daha doğrusu sevgililerin severek izleyip zevk aldıkları şeyler olduğunu kavrayabilmeniz sizleri sevgili dediğin .... da ki anlatılmak istenen kişi yapar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR