Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 694,074
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bak Süha burada iki satır yazmakla dostunu düşmanını seçemezsin.İnsanları da Sühacılar ve Sühacı olmayanlar diye ikiye bölme istersen.
Ortama ayak uydur aynı askerlik gibi ne öne çık ne geride kal.. :smiley:

Etiketler

slowworm' Alıntı:
oylama yapalım benim için gitsin diyenler olsun kalsın diyenler olsun

Süha bey diyorum cinsiyetiniz bile belli değil. Nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum yaşınız belli değil.Lütfen seviyeli olun yazışma tarzınız hiç benimsenecek tarz değil..Saygıyla...

aaaaaaaa şaka mı yapıyordun ki Süha, ben bile çizgili pijama almıştım kendime yahu ;D ;D ;D

anerkad' Alıntı:
Süha bey diyorum cinsiyetiniz bile belli değil. Nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum yaşınız belli değil.Lütfen seviyeli olun yazışma tarzınız hiç benimsenecek tarz değil..Saygıyla...

ben sakindim Engin bey,ama ağır tahrik sözkonusu,gizli kapaklı ve açık açık,moderatörler ise piyasada yok

Süha çekimser derken derken birbirimizi tanımıyoruz. Senin için kılıç çekip akıncı mı olayım. Dün ve bugün Gürkan olayı yaşandı.
Daha önce yaptığın gibi çırağının üstüne attın. Herkesin sana anlayışlı olmasını bekliyosun ama aynı anlayışı sen ne kadar gösterebiliyosun.
Bence insanlar yaptığının arkasında durabilmeli.... Bu da biraz ciddiyet ister sanıyorum.. ;)

ben kovuldum herhalde arkadaşlar,taıştığımıza memnun oldum,hoşçakalın

TezzMertek,Ferdane Gül,Zerrin,Fatoş,Hakan,Ümit,Ahmet,Figo,Madenci,Gürkan ve aklıma gelmeyen adı şu anda forumdaki herkese diyorum

Kovulma olayı olduğunu sanmıyorun Süha sana gösterilen anlayışı ve samıyeti şimdi ben de senden bekliyorum.
Paylaşıma ve sohbete DEVAM DİYORUM

pardon işlerim nedeni ile 2 gündür takip edemiyorum forumu.konu nedir anlamadım ?
slowworm' Alıntı:
TezzMertek,Ferdane Gül,Zerrin,Fatoş,Hakan,Ümit,Ahmet,Figo,Madenci,Gürkan ve aklıma gelmeyen adı şu anda forumdaki herkese diyorum

bu konu uzar gider dostum golden_sun_single@hotmail.com
beklerim muhabbete

slowworm' Alıntı:
ben sakindim Engin bey,ama ağır tahrik sözkonusu,gizli kapaklı ve açık açık,moderatörler ise piyasada yok

Süha bey forum yazısı silinme olayını okudum ve ondada samimi bulmadım sizi.Ben seviyeli olduğu için bu forumdayım,moderatörlere gelince gerekmi var herkes kendisinden sorumludur sosyal bir topluluk burası.Geyik olayına herkes sıcak bakar ama onunda ölçüsü olmalı diye düşünüyorum.Saygıyla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR