Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,009

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ben buldum galiba mısır tarlası bu değil mi,hadi ver ödülü Fatoş

Arkadaşlar Serbest Muhabbet köşesindeyiz, sohbetlerimizi hepimiz mesajlarımızla yapabiliriz, sadece dikkat edilmesi gereken kurallarımızı bir kaç mesaj önce Murat hatırlatmıştı, şimdi hepinize yorgunluklarınızı atabileceğiniz güzel sohbetler diliyorum, teşekkür ederim..

Sevgilerimle

ceranus' Alıntı:
Merhaba Sevgili Doğa Dostları,

Bu bölümüzde sohbet edip , birbirimizi daha iyi tanıyalım, birbirimizden öğreneceğimiz konuları konuşalım , tartışalım ve hatta geyik bile yapabilelim ;D

hadi ama Fatoş şimdi o resmin içinde ne olduğunu bulacak durumda değilim ama bilmek istiyorum

Süha, resime yoğunlaşırsan görürsün, hem şu an ki durumun her neyse bu resmi çözmek sana iyi gelecektir :smiley:...

forumdan açıkça kovulmadıkça çıkmıyorum,dostum olanlar bildirsin

Süha, biz bir aileyiz Gezenbilir Ailesi, bir yanlışımız olduğunda bizi Moderatör veya Admin arkadaşlarımız uyarır zaten :smiley:...

Sen benim resime yoğunlaş artık. Cevap bekliyorum...

oylama yapalım benim için gitsin diyenler olsun kalsın diyenler olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR