Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,358

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kızma canım senden kim hamur istedi ki? Ye iç eylenmene bak. Düzce offroad kampı çok zevkliydi gerçi ben adımı listeye eklemedim ama 150. sıra olsun diye beklerken 68. sıra iptal oldu sanırım.

forumun bir bölümünden başka bir bölümüne geçerken unutuluyor sanırım ,ya da öyle daha iyi oluyor...ben süpürge olayını hatırlatmak istemiştim ;)
burada zaten herkes eşit zaten .
figo' Alıntı:
Kızma canım senden kim hamur istedi ki? Ye iç eylenmene bak. Düzce offroad kampı çok zevkliydi gerçi ben adımı listeye eklemedim ama 150. sıra olsun diye beklerken 68. sıra iptal oldu sanırım.

mrb Ferdane'cim,Fatoş nöbeti devralmaya yetişemedim ama iyi günler ,her şey gönlünüzce olsun. ferdane gününüz kutlu oson daha nice yıllara,sanalda kutlamakla yetinmem inş.kahveni içmeyede uğraycam ..Bu arada gezenbilir ziyaretçilerine,üyelerine kısaca herkese sağlık ,esenlik ve güzel dostluk ve keşifelertemennisiyle iyi akşamlar,sizlerin paylaşımlarınızı izlemeyi seviyorum

çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için,geldiğin iyi oldu burada tek kalmıştım.beyler yokuz zannedip atmaya başlamışlardı,bırakıp gidemiyordum eve ;)
ayşenalev' Alıntı:
Merhaba Ferdane'cim,Fatoş nöbeti devralmaya yetişemedim ama iyi günler ,her şey gönlünüzce olsun. ferdane gününüz kutlu oson daha nice yıllara,sanalda kutlamakla yetinmem inş.kahveni içmeyede uğraycam ..Bu arada gezenbilir ziyaretçilerine,üyelerine kısaca herkese sağlık ,esenlik ve güzel dostluk ve keşifelertemennisiyle iyi akşamlar,sizlerin paylaşımlarınızı izlemeyi seviyorum

E ben de geçerken uğradım gibi :smiley:, çayım da yok üzgünüm ;D ama Allah ın suyunu esirgemem ;D

ferdane'ciğim dediğin doğru başka sayfaları karıştırıyordum ve şu dakikalarda tekrar bi bakayım dedim notunu gördüm .her fırsatta gezemediğim okuyamadığım o kadar çok not ve fotoğraf galerileri varki sindire, sindireşu saatlerde dışarda çiseleyen yağmurun sesini dinleyerek geziyor ve izliyorum.gezginin galerisindeydim o kadar samimi ,içten geziler olduğu zevk alındığı okadar belliki doğru yerde olduğuma gittikçe dahada fazla inanıyor ve burada oluşuma neden olan ve bu siteyi düşünenelere sevgim ve hayranlığım artıyor sağolsunlar ,varolsunlar herkese iyi günler

Merhabalar, bende işlerden ancak zaman bulabildim, nasılsın Fatoş ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR