Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,486

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Teşekkür ederim, ben de iyiyim, hafta sonu yapacağımız yürüyüş hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyorum, havalar biraz serinledi Ankara'da iyi de oldu yürüyüş için :smiley:

meraba arkadaşlar
istanbuldan forumdaki herkese saygılar
en güzel forum bu forum

ceranus' Alıntı:
Selam Hakan, dün çok yorgunum diyordun bu gün dinlenmiş görünüyorsun, dinamik bir mesaj :D

Evet Zerrin, Dinlendim..Hafta sonu olmasının motivasyonu da eklendi...Sizler nasılsınız...Bu hafta etkinlik varmıydı sizde....

Teşekkürler, bende iyiym, bu hata sonu Güvenç'te Fosil Yatakları etkinliğimiz var, hani şu '' Güvenç kim '' miş bakalım gidip öğreneceğiz ;D

bu forumun güzel yanlarından biri canlı bi forum olması yani sürekli hareket var kişiler,muhabbetler vs. değişiyor

ceranus' Alıntı:
Teşekkürler, bende iyiym, bu hata sonu Güvenç'te Fosil Yatakları etkinliğimiz var, hani şu '' Güvenç kim '' miş bakalım gidip öğreneceğiz ;D

Anladım..Güzel olur mutlaka.. Gidinde bizde tanıyalım Güvenç'i "Espiriydi o" 8)

Ben de espriyi devam ettiriyorum zaten Hakancım, bu arada ben Güvenç Köyünü iyi bilirim, orada çok yürüdüm, offroad yaptık, ralliler olur aynı zamanda onları izledim, Güvenç Köyü güzel, şirin, kendi halinde olmayan bir Anadolu köyü, bizler orayı yoldan çıkarıyoruz, o nedenle de kendi halinde olamıyor ;D

Siz ne yapıyorsunuz bu hafta sonu Hakan ?

merhabalar
bugün nöbette fatoşu yalnız bıraktım ama özel günümüzü kutluyoruz bu arada 2 dakika olsun ugrayayım ve selam vereyim dedim
görüşemezsek ankara grubuna iyi gezier dilerim :( ,beni kalbinizde götürün ;)

Teşekkürler Ferdanecim, seni bu defa kalbimizde götüreceğiz, ama bir daha kine kendin gelirsen eğer :D

ferdane gül' Alıntı:
merhabalar
bugün nöbette fatoşu yalnız bıraktım ama özel günümüzü kutluyoruz bu arada 2 dakika olsun ugrayayım ve selam vereyim dedim
görüşemezsek ankara grubuna iyi gezier dilerim :( ,beni kalbinizde götürün ;)

Ferdane maşallah sana.. Her konuya yazabilen ..nadir arkadaşlardansın..

Yüksek enerji :D

ceranus' Alıntı:
Ben de espriyi devam ettiriyorum zaten Hakancım, bu arada ben Güvenç Köyünü iyi bilirim, orada çok yürüdüm, offroad yaptık, ralliler olur aynı zamanda onları izledim, Güvenç Köyü güzel, şirin, kendi halinde olmayan bir Anadolu köyü, bizler orayı yoldan çıkarıyoruz, o nedenle de kendi halinde olamıyor ;D

Siz ne yapıyorsunuz bu hafta sonu Hakan ?

Sanırım bu hafta pas geçeceğiz..Festival öncesi dinlenelim..

Zerrin ya..bu Ankara bölgesi , aslında İç Anadolu Bölgesi çok etkiliyor beni ..Emekli olunca oralaramı taşınsam...? :D 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR