Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,939
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Selam arkadaşlar ..

Sabah saatlerinde kimse yoktu..Ben de müsteri ziyareti için istanbula gitmiştim..
yeni döndüm..

-Fatoş geçerken sana el salladım ama hastanedeymişsin.. Çok geçmiş olsun...

Hadi afiyet olsun...

Etiketler

aslanahmet' Alıntı:
Mail ile bana bu mesaj geldi. Aynen iletiyorum.

"Hiç ihtiyacınız olmaması dileğiyle....

Uludag'da hic yuzunden gencecik bir can kaybettik,burokrasinin tozlu kanunları cana mal oldu..Simdi bu bilgi geldi,hep gec akillari baslarina gelir zaten..Aklinizda olsun ,yayin lutfen...

15 saniye sonra falan cevap geliyor.

Turkcell abonelerine bir servis yapıldı. Şu an aktif.
ACIL yada NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj gönderirlerse, kendilerine aşağıdaki mesaj gönderiliyor. Normalde 2sms/4 kontör. Fakat kontörü olmasada mesaj gönderiliyor.
Turkcell'lilerin bilmesinde fayda var.

BULUNDUGUNUZ BOLGE
İstanbul, Üsküdar, Altunizade, Tophanelioğlu Caddesi
COGRAFI KONUMUNUZ
(41 derece 01 dk. 09 sn Kuzey, 29 derece 02 dk. 41 sn Doğu)
SIZE EN YAKIN NOKTALAR
Altunizade Polis Karakolu 214 m , Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 145 m, Polis Karakolu Otobüs durağı 35 m
Polis Imdat 155, Alo Jandarma 156, Hizir Acil 112, Itfaiye 110 "

Bu mesajı Turkcell hattıyla bir arkadaşım bizzat denedi. Çalışıyor arkadaşlar. Turkcell'den gelen SMS'i bir arkadaşınıza iletirseniz o da Jandarma vasıtası ile size çok kolay ulaşabilir. Jandarmanın Turkcell'e yer sormasına gerek kalmaz

Ahmet üstadın söylemi bugün haberturk.com da haber olarakta verildi. Ahmet üstad bilgi için ayrıca teşekkürler.
http://www.haberturk.com/ekonomi/haber/131193-Turkcellden-Neredeyim-servisi.aspx

Evliliğin şakası olmaz Murat...
Karar doğru bence... Tevrat'a göre...

Ahh ahh.. modern dünya evliliği oyun haline getirdi.. :(

:p

ualkan' Alıntı:
Murat, fotoğrafı bilgisayarımdan yükleyeceğim dediğimde aşağıdaki mesajı verip kaydetmiyor.

"Eklentilerin yükleneceği yer yazılabilir değil.Eklentiniz veya avatarınızı kaydedilemedi. "

Ağabey
Avatar resmini bana e-posta ile atar mısın.? muratoz72@gmail.com
Ben sana Sepet kodu atayım.
:smiley:

Herkese selam, jargondeath aslanahmet'ten faydalı bir mesaj alıntılamış. Turkcell'in yer bildirimi ile ilgili, çok teşekkürler, ben numaraları telefonuma kaydettim.
Belki biliyorsunuzdur ama ben hatırlatmak istiyorum, kaybolduğunuzda 112 ya da 156 Jandarma İmdat'ı aradığınızda cep telefonu sinyalinden yerinizi tespit edebiliyorlar. Dağda bayırda dolaşıyoruz, kamp yapıyoruz, umarım hiç ihtiyacımız olmaz ama bu tür şeyleri bilmekte fayda var.

Şimdi farkettim, benim avatarım da gitmiş, mesajlardaki smiley tarzı sembolleri de çarpı işareti olarak görüyorum.

Çok şükür ciddi bir sorun yok, sadece üşütmekten kaynaklanan yine bel ağrılarım var ama yıkılmadım ayaktayım ;D

Bu arada Hakan bey bizim yanımızdan geçerken el sallasanız da sizi sadece güvenlik görür :D Bir dahaki İstanbul' a gidişinizde uğrayın bir kahvemi için :smiley:

Güvenlik size yardımcı olur. Geleceğiniz zaman beni ararsanız, ben Güvenliği uyayırım zaten size yardımcı olmaları için. Ümit abimi de beklerim...

Zaten beraber geliriz fatoş.

Şükür haftada bitti ...
Pazar da hava güzel görünüyor.. :smiley: :smiley:

Herkese iyi haftasonları... Pazartesi görüşmek üzere....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri