Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,594
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hayırlı akşamlar. Yarın yürüyecek olanlara iyi yürüyüşler. Benim için de dağlara el sallayın :smiley:...

Etiketler

EnGzel.png

Günaydın Arkadaşlar ,

wavvvvvv Murat, yine etkileyici sözlerle başlamışsın sabaha :smiley:...

Bu sabah bizden başka erkenci yok galiba...

Günaydın Gezen Bilir ailesi hepinize güzel bir hafta ve keyifli günler diliyorum ;) ;) ;)

Hafta sonu kendini dağlara atanlar, gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun :D... Resimler de benim :D Hani görüntüler?

ekiNoks' Alıntı:
wavvvvvv Murat, yine etkileyici sözlerle başlamışsın sabaha :smiley:...

Bu sabah bizden başka erkenci yok galiba...

Yok gibi Fatoş.
Bende diğer yedek kullanıcı adımla dün yaptığımız etkinliğin fotoğraflarını yüklüyorum siteye.

eunike08' Alıntı:
günaydın arkadaşlar,güzel bir sabah,güzel bir hafta olsun hepimize :smiley:

Güzel dileklerin için teşekkürler Nurten ;

menekse_cicek.png

ekiNoks' Alıntı:
Hafta sonu kendini dağlara atanlar, gezdiğiniz gördüğünüz sizin olsun :D... Resimler de benim :D Hani görüntüler?

01 Mart 2009 Pazar günü gerçekleştirmiş olduğumuz yürüyüşe ait fotoğraflara ve hikayeye;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25865.0 linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler.

Az sayıda ki fotoğraf için kusura bakmayın. Hem rehberlik yapıp hem fotoğraf çekmek pek kolay olmuyor.
Ayrıca 21 kişi ile yürüyünce fotoğraf çekme işini Ömer'e ve diğer arkadaşlara bıraktım.

Günaydın arkadaşlar :smiley:
Fotoğrafları bu akşam yada yarın görebilirsiniz.Pazartesi yoğunluğu var diye ilgilenemiyorum,hepinize iyi çalışmalar :smiley:

IMG kodlar ile 5 er 5 er yüklemelisin ama :smiley:

Küçültülmüş halini ataçlasan benim sepete hemen alırdım.
:smiley:

Eve gidince o yazdığğın notlara bakar çözmeye çalışırım :smiley:
Olmadı yine flash belleğe atar sana veririm :p

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR