genom' Alıntı:Amacım o ama zaman neler gösterir belli olmaz neyse bana olan yardımların için teşekkür ederim. bye bye
ceranus' Alıntı:Dağcılık yüksek irtifa gerektirir. Örneğin dünyanın en zorlu dağı olan Everest 8.850 metredir.Özel ekipmanlar ve liderler tarafından tırmanışlar gerçekleştirilir.
TezzMertek' Alıntı:Hatalar var
8.848 metre.
Evereste çıkmak için ille Lider'e gerek yok.
Reinhold Mesner 1970 li yılllarda solo ve oksijen kullanmadan tırmanmıştır Evereste.
XtrmPrgrmmr' Alıntı:Aslında sonradan muhabbete dalmak istemem ve daha önce tartışılmıştır tahmin ediyorum, ama yazmadan edemedim...
Doğa Yürüyüşü'nü (Trekking) spor olarak göremiyorum. Belki bir hobi olabilir veya herhangi bir doğa sporuna geçiş için kullanılabilir ama spor demek bence diğer sporlara biraz haksızlık olur.
seb_seb' Alıntı:merhaba ben şebnem izmir/karşıyaka'dan
tesadüfen bende siteyi trekking diye google'den ararken buldum.Yürümeyi çok seviyorum ama bunu doğayla birleştirmeyi düşünüyordum nezamandır.Bu siteye hemen üye oldum. Bundan sonra umarım yürüyüşlerde birlikte olmak ümidiyle ferah kalın...
TezzMertek' Alıntı:Hatalar var
8.848 metre.
Evereste çıkmak için ille Lider'e gerek yok.
Reinhold Mesner 1970 li yılllarda solo ve oksijen kullanmadan tırmanmıştır Evereste.
asbel' Alıntı:Merhaba
yürümeyi çok severim hadi beraber gezelim
İzmir Karataş'tan Hüseyin