Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,799

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Hoşgeldiniz Gülten Hanım,

Kediniz var galiba ?
İşleri toparlamışsınız aynı yumakla oynar gibi oynayabilmesi için.
;D

Bu arada İstanbul da ki sinema etkinliğiniz nasıl geçti.?

Sinema çok güzeldi gerçekden herkesin bu filmi seyretmesi lazım.Birçok Gezenbilir üyesi ile tanıştım çok sevindim .Koza şu an onlıne degıl galıba kendısını çok sevdim.

gultent' Alıntı:
Yemek saati geldi öğleden sonra görüşürüz.

Yemek Saati Gelmiş hımmm ;

yemekler.png

FrnKofte.png

D3-Salata.png

Özel Siparişler de anında teslim edilir.
;D

slmlar herkese...
ooo ben gelene kadar millet ögle yemegini yemiş. Biliyorumki Murat 'ın boğazından zor gecmıştir bensiz :smiley:)
Afiyet olsun yinede menü güzelmiş.
Bu arada yağmurdan kaçmadım ki felaket ÜSYE olmuştum. Hastalıktan ölmesem gelecektim tabikide.
Hatta özellikle yağmurda yürümeyi çok isterken gelemediğime çok üzüldüm.
Sigara konusuna gelince çalışmalara başladım. Murat Allah sonumuzu hayırlı etsin bakalım :smiley:)

" Yaşamak için yemeli , yemek için yaşamalı " diyorum Gül.
Gelsende gelmesende afiyet ile yerim masaya gelenleri ya da kendi yaptıklarımı.
;D

tamda siteye girbiliyorum diye seviniyorken ve bu yemek resimlerine yorum yazacakken. hanım geldi. malum mobilyalar geliyor Murat. kısmet değilmiş.

Evet anladım zaten bir şeyler olduğunu Ömer, hadi bakalım hayırlısı, allah daima mutlu etsin Bülent, Selma :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR