kaşif
Hakan Özkaya
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Gününüz aydınlık olsun
Gününüz aydınlık olsun
barbieater' Alıntı:selam
çağdaş ben, izmir denim. makina mühendisiyim. trekking, doğa ve şehir yürüyüşü, bisiklet ve fotograf sevdiğim şeylerin bir kısmıdır...
gelincik' Alıntı:Merhaba Ben İstanbul'dan Ayşe
Ben de doğayı sevenlerdenim. Uzun doğa yürüyüşlerini ve fotoğraf çekmeyi çok seviyorum. Ben doğada özgür hissediyorum kendimi. Yaşamın koşuşturmasından ve stresinden uzak kendimi huzurlu hissetmemi sağlıyor. İstanbul harika bir şehir. İstediğiniz herşeyi bulabilirsiniz burda tarih doğa... İstanbul hakkında fazla söze gerek yok onu yaşamak lazım.
Sevgiler
sera' Alıntı:Merhaba ben Seher,
30 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum
Elektrik Mühendisiyim (dim daha doğru) doğayı çok seviyorum,mesleğimden vazgeçip küçük bir şirket kurup doğa sporları ile ilgilenmeye başladım,(treking,dalış ve kamp turları) düzenliyorum.
Profesyonel dağcı,futbolcuyum.
Gruba yeni kattıldım ve incelediğim sayfalardan çok güzel ve anlamlı işler yapıldığını farkettim bu çok güzel.bu kadar doğa tutkununu bir arada görmek sevindirici
Herkese selamlar
sarper' Alıntı:merhaba!! başka bi yere de merhaba dedim ama olsun! ben sarper.ankaradayım,antalyalıyım. makine satıyorum. acayip eğlenicem gibi geliyo bana, haksız mıyım?? ee, hadi, nereye yürüyoruz bu haftasonu?
milim' Alıntı:Ulaş bey bu bir anlamda ilk galibiyetti)daha niceleri diyelim..
PAPATYALAR' Alıntı:Bu sofranın aynısını isterim ama Murat