Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,340
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Kaz Dağları Hasan Boğuldu büvetinden bir poz,

KD211006023.png

Etiketler

Evet,
Sermayeyi denkleştirebilirsem Deretepe Cafe & Pub açma düşüncem var İzmir'de.
Trekkingçilere %10 indirim ile.
Dadik kulüp hariç.
;D

Terk edilmiş alabalık çiftliğinde olarca ayva ağacı var. ben son ayvalara yetiştim. Folyoya sarılmış közde pişen ayvaların tadı harika oluyor. Ama siz yinede bizim kamp yaptığımız yerde kamp yapın derim ben. Çünkü ağaçlarla korumalı.

Günaydın :smiley:
Keyifli ve huzurlu bir hafta diliyorum arkadaşlar :smiley:
Murat fotoğrafları bu akşam yollayabileceğim sana.Bilgi :p

Merhabalar Günaydınlar herkese

Döndüm. Ölmedim demek için girdim yazıyorum :smiley: (yoksa sanırım en erken perşembe günü geniş bir zaman bulup analiz yazabileceğim...)
Destekleyen herkese çok teşekkürler...

2. etap (Belgrad Ormanları) yarışında 48 kişi içinde 35.
4. etap (Kapalıçarşı) yarışında 65 kişi içinde 34.
5. etap (Heybeliada) yarışında 57 kişi içinde 41.

olarak en azında ilk hedefim olan uluslararası bir yarışta diskalifiye olmadan katıldığım tüm yarışları tamamlayarak geri döndüm. Sayısal olarak çok değerli görünmese de rakiplerim ve tecrübem gözönüne alındığında çok değerli sonuçlar aldım.

Dediğim gibi sonuç analizini 1-2 gün sonraya bırakıyorum.
Neyse, işte öyle
Hoşgeldim :smiley: :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri