N
NEHİR
Ziyaretçi
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Bu arada halen fatura kazazedesi görünmüyor :-\
Bu arada halen fatura kazazedesi görünmüyor :-\
Müteahhit yemeklerine anca yetişiyor bunların.. ;D ;DNEHİR' Alıntı:Bu arada halen fatura kazazedesi görünmüyor :-\
arwin' Alıntı:Müteahhit yemeklerine anca yetişiyor bunların.. ;D ;D
Taşeronu ben değilim Allahtan iki yakam bir araya gelmez valla.. Etini, budunu, yediğini kendi desin bana inanmazsın yoksa ;D ;DNEHİR' Alıntı:Arkadaşıma laf yok, kızcağız ne yiyor ki Allah aşkına.. eti ne budu ne ? Firmanın taşeronu sensen eğer ondan yetmiyordur ... ;D
arwin' Alıntı:Taşeronu ben değilim Allahtan iki yakam bir araya gelmez valla.. Etini, budunu, yediğini kendi desin bana inanmazsın yoksa ;D ;D
Yok diyemez ki... ;D ;DNEHİR' Alıntı:Fatoşumm sen bakma öyle dediğine inanmam ben... Arwin seni çekemiyor onun ki gibi göbeenn yok yaa (ya da olmadığına inanıyorum, nolur bana yok de ;D ) ... Ben çıkıyorum , iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum...
ferdane gül' Alıntı:Merhaba arkadaşlarrrrrrr....
Sizleri unutmadım ama nete girme problemi yaşıyorum...
skydiver26' Alıntı:Selamlar...Ohooo gezenbilir olmuş yiyenbilir yokluğumda....Bende İngiltereye gitmişlerdir bunlar demiştim ama Arwinle uğraşmaktan başka bişi yapmamışlar....Noldu almadımı İngiltere sizi ;D ;D ;D
NEHİR' Alıntı:Fatoşumm sen bakma öyle dediğine inanmam ben... Arwin seni çekemiyor onun ki gibi göbeenn yok yaa (ya da olmadığına inanıyorum, nolur bana yok de ;D ) ...
arwin' Alıntı:Yok diyemez ki... ;D ;D
arwin' Alıntı:Vay vay vay.. Uzun zamandır dondurma yememiş çocuk gibi geldin ;D ;D Dikkat et bulaşmasın ağzına burnuna..
ekiNoks' Alıntı:Sığamadık İngiltere' ye efenim... ;D ;D ;D
NEHİR' Alıntı:Günaydın arkadaşlar!
Arwin yine açılışı yemek üzerine yapmışsın ya bravo, kızcağız cevap yazmış sadece... Kahvaltı yapıyordum ben de, açma yanında izmir tulum, siyah zeytinim ve domates, açık çayla birlikte, buyrun arkadaşlar, buyrun ...
skydiver26' Alıntı:Sığamayacağınızı öngörüyordukta, acaba elin ingilizini kandırabilir miyiz diye düşünüyorduk.. ;D ;D
Birisi bana bu rejimin nasıl bir rejim olduğunu açıklayabilir mi? Açmalar falan, ayrıca diğer taraftan sucuklar... ;D ;D İnsan suya girince çekmez diyeti yanlış uyguluyorsun kanımca ;D ;D ;D
ekiNoks' Alıntı:Selam nöbetçi arkadaşlarım . Ben bitki çayı yapıcam kendime, isteyen var mı? ;D ;D ;D