Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,765

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

arwin' Alıntı:
Müteahhit yemeklerine anca yetişiyor bunların.. ;D ;D

Arkadaşıma laf yok, kızcağız ne yiyor ki Allah aşkına.. eti ne budu ne ? Firmanın taşeronu sensen eğer ondan yetmiyordur ... ;D

NEHİR' Alıntı:
Arkadaşıma laf yok, kızcağız ne yiyor ki Allah aşkına.. eti ne budu ne ? Firmanın taşeronu sensen eğer ondan yetmiyordur ... ;D
Taşeronu ben değilim Allahtan iki yakam bir araya gelmez valla.. :D :D Etini, budunu, yediğini kendi desin bana inanmazsın yoksa ;D ;D

arwin' Alıntı:
Taşeronu ben değilim Allahtan iki yakam bir araya gelmez valla.. :D :D Etini, budunu, yediğini kendi desin bana inanmazsın yoksa ;D ;D

Fatoşumm sen bakma öyle dediğine inanmam ben... Arwin seni çekemiyor onun ki gibi göbeenn yok yaa (ya da olmadığına inanıyorum, nolur bana yok de ;D ) ... Ben çıkıyorum , iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum...

NEHİR' Alıntı:
Fatoşumm sen bakma öyle dediğine inanmam ben... Arwin seni çekemiyor onun ki gibi göbeenn yok yaa (ya da olmadığına inanıyorum, nolur bana yok de ;D ) ... Ben çıkıyorum , iyi akşamlar ve iyi hafta sonları diliyorum...
Yok diyemez ki... ;D ;D

Selamlar...Ohooo gezenbilir olmuş yiyenbilir yokluğumda....Bende İngiltereye gitmişlerdir bunlar demiştim ama Arwinle uğraşmaktan başka bişi yapmamışlar....Noldu almadımı İngiltere sizi ;D ;D ;D

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba arkadaşlarrrrrrr....
Sizleri unutmadım ama nete girme problemi yaşıyorum... :(

Al benden de o kadar canım :(...

skydiver26' Alıntı:
Selamlar...Ohooo gezenbilir olmuş yiyenbilir yokluğumda....Bende İngiltereye gitmişlerdir bunlar demiştim ama Arwinle uğraşmaktan başka bişi yapmamışlar....Noldu almadımı İngiltere sizi ;D ;D ;D

Sığamadık İngiltere' ye efenim... ;D ;D ;D

NEHİR' Alıntı:
Fatoşumm sen bakma öyle dediğine inanmam ben... Arwin seni çekemiyor onun ki gibi göbeenn yok yaa (ya da olmadığına inanıyorum, nolur bana yok de ;D ) ...

Canım benim, arwin' den daha inceyim orası kesin... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

arwin' Alıntı:
Yok diyemez ki... ;D ;D

Dedim bile... ;D ;D ;D :p

arwin' Alıntı:
Vay vay vay.. :D Uzun zamandır dondurma yememiş çocuk gibi geldin ;D ;D Dikkat et bulaşmasın ağzına burnuna.. :D

Günaydın arkadaşlar!
Arwin yine açılışı yemek üzerine yapmışsın ya bravo, kızcağız cevap yazmış sadece... Kahvaltı yapıyordum ben de, açma yanında izmir tulum, siyah zeytinim ve domates, açık çayla birlikte, buyrun arkadaşlar, buyrun ... :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Sığamadık İngiltere' ye efenim... ;D ;D ;D

Sığamayacağınızı öngörüyordukta, acaba elin ingilizini kandırabilir miyiz diye düşünüyorduk.. ;D ;D

NEHİR' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar!
Arwin yine açılışı yemek üzerine yapmışsın ya bravo, kızcağız cevap yazmış sadece... Kahvaltı yapıyordum ben de, açma yanında izmir tulum, siyah zeytinim ve domates, açık çayla birlikte, buyrun arkadaşlar, buyrun ... :smiley:

Birisi bana bu rejimin nasıl bir rejim olduğunu açıklayabilir mi? Açmalar falan, ayrıca diğer taraftan sucuklar... ;D ;D İnsan suya girince çekmez diyeti yanlış uyguluyorsun kanımca ;D ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Sığamayacağınızı öngörüyordukta, acaba elin ingilizini kandırabilir miyiz diye düşünüyorduk.. ;D ;D

Birisi bana bu rejimin nasıl bir rejim olduğunu açıklayabilir mi? Açmalar falan, ayrıca diğer taraftan sucuklar... ;D ;D İnsan suya girince çekmez diyeti yanlış uyguluyorsun kanımca ;D ;D ;D

Açıklar tabii, şimdi şöyle, psikolojikmen zayıflatıyor bu rejim, beyinde bitiyor herşey, ye iç ye iç ye iç sonra bekle ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Selam nöbetçi arkadaşlarım :D. Ben bitki çayı yapıcam kendime, isteyen var mı? ;D ;D ;D

İyi olur valla Fatoş... sen olmasan düşünen yok, bekliyoruz iki saattir nöbette, yediklerim erisin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR